Mit jelenthet az, ha azt álmodtam, hogy tudok víz alatt lélegezni?
Azt,hogyha van egy súlyos betegséged vagy balesetet szenvedtél felépülsz belőle.
Az én álmomban ezt jelenti.Előre megálmodtam a nagyim halálát és a balesetemet is ami életem végéig elkísér./a vízből nem tudtam kijönni/
Megálmodtam lesz férjem de akkor nem udvarolt senki,azt is,hogy két gyerekem lesz,a fiam szőke a lányom sűrű sötétbarna hajú lesz.
Unokáim vannak,de a két terhességemet követően sosem voltam állapotos.
Higgy az álmaidnak sokat segítenek ha megfejted!
"Azt,hogyha van egy súlyos betegséged vagy balesetet szenvedtél felépülsz belőle." Ez fals.
A víz az érzelmeket jelenti, ha tudsz víz alatt lélegezni az jó, mert azt jelenti hogy kapcsolatban vagy az érzelmeiddel.
A víz sötét, világos tiszta vagy miylen volt?
Ez fontos, mert tovább finomítja a szimbólumot, azzal, hogy az érzelem jellemzőe a minőség amit a víz képvisel.
Nekem nagyon megnyugtató volt amikor álmomban vízbe estem, sötét és zavaros volt a víz, tudtam lélegezni és nem estem pánikba. Hagytam magam belesüppedni.
Ekkor sikerült elfogadnom egy sokáig tagadott felkavart negatív érzelmemet.
Egyetlen egyet: hogy aludtál, és álmodtál.
Mellesleg én is álmodtam már, hogy víz alatt vagyok és lélegzek - semmi extra nem történt azon kívül, hogy amikor felébredtem emlékeztem rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!