Mire utalhat, ha álmomban agresszív lettem és én saját magamat (ugyan olyan kinézetű testben, de másik, vagyis 2 példányban voltam jelen, de a szempontok váltakoztak) folytogattam víz alatt?
Ha már így alakult, akkor próbálj továbblépni, keresd az új lehetőségeket. Persze tudatosítsd, hogy ezt vagy azt rosszul csináltad, de ne keseregj rajta, inkább tanulj belőle, hogy ne kövesd el újra, és légy pozitív.
(Amúgy a fulladásos álmokat néha az éjszakai légzési nehézség is okozhatja.)
Nem feltetlenul van barmilyen jelentese. En mar tobbszor is almodtam
azt, hogy ketto volt belolem, es lefekudtem sajat magammal. Nem tulajdonitottam kulonosebb figyelmet neki. Az almoknak altalaban nincs semmi jelentese, olykor megjelenhetnek a vagyaink, felelmeink bennuk, de ennyi.
Gondolom ez nem az a valasz, amit hallani akartal.
Az utolso valszolonak igaza van, az alvasi apnoe is okozhat ilyet, azzal pedig jobb minel elobb kezdeni valamit (idos korodra az agy (ejszakai, rendszerez) oxigenhianyos allapotatol Alzheimered is lehet, egyik ismerosom igy jart, meg a fia is, aki orokolte az apnoet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!