Szerintetek mit jelenthet ez az álom, vagy legalábv is mire utalhat?
Már nem először álmodom ezt.
Valamilyen ismeretlen ház udvarába vagyok hideg az idő ,földön látok 3 számológépet ,nem tudom h miert de elteszem ,mikor megyek hazafele a buszhoz indulva egy sivatagba érek (nem vagyok rasszista azt hozza tennem) a busznál egy cigányt látok késsel a kezében ,a fejrmben az jár hogy belém ne kössön de belémköt és mire észre veszem már egy egész csapat akar megölni , valaki kilő egy kötelet elém, én átigrom a kötelet és felugrok a buszra, kezdett szürkülni olyan érzésem volt mintha már ezer éve élnék és táskával a jobb vállamon kabátban mint mindig hazafele tartok és nem számít hogy meg akartak ölni ,hazaérek ,szüleim tévéznek én csak annyit mondok unottan hogy hazaértem ,már teljesen mindent szürkén látok lepakolom a táskám a kabátom és leülök és csak nézek magam elé ,uttánna mindig felébredek.
elöre is köszönök minden értelmes választ.
Talan melyen azt gondolod, hogy a szuleidet mar az sem erdekli, ha teged meg akarnak olni.
Lehet kicsit eltavolodtatok egymastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!