Mit jelent az, ha álmomban a víz alatt normálisan kapok levegőt és lélegzem?
Szerintem a víz alatti légzés és a repülés mindkettő a korlátoktól való szabadulást jelenti.
"szabad" mint a madár... szokták mondani.
Én is sokat repülök vagy úszom álmomban, nálam ez azért van, mert sokszor érzem magam bezárva vagy korlátok között... és legalább álmomban szabad lehetek. És mivel az agy az álom során regenerálódik és kikapcsol ez egy logikus dolog is.
Nem vagyok álomfejtő, de a saját "hülyeségemet" szívesen hozzátenném az előbbi okosságokhoz.
Nem tudom itt most sem elmagyarázni, sem bizonyítani, de az emberek egy kisebb része az előző életeit (vagy azok egy részét) nem a Föld bolygón élte le, hanem máshol. Ezek közt konkrétan van olyan, ahol értelmes halak éldegéltek. Elég sokan emlékeznek ilyesmire mély hipnózisban és az elnyomott emlékek is néha áttörnek a gáton (pl. álom képében).
Nem kell emiatt aggódni, majd meglátjuk előbb-utóbb, hogy az igazság melyik oldalon van.
"Ma még csak tükörben, homályosan látunk, akkor majd színről színre. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!