Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Sörrel álmodtam,mit jelenthet?

Sörrel álmodtam,mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Régen egy exemmel is álmodtam,hogy állt mellettem és ivott sört.

Soha többé nem láttam.

Most ismét a mostani 2 napos exemmel álmodtam,ült mellettem és szemben vagy 5 pasi állt és itta a sört.

Mit jelenthet?

(Igen tudom meleg volt és szomjasak voltak...nem erre gondolok ☺️)

2020. jún. 13. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
hát az attól is függ hogy volt-e habja a sörnek , mert ha votl az jót jelent
2020. jún. 13. 20:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen,volt.
2020. jún. 13. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és még emelték is ránk a sört.
2020. jún. 13. 20:53
 4/6 anonim ***** válasza:
ha nagy habja volt akkor könnyen lehet h vm féle könnyen jött jutalm várhat rád , de ha kifutott a pohárból akkor valami meggondolatlanságot fogsz csinálni
2020. jún. 13. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem,nem futott ki.

Normál habja volt.

Még arra is emlékszem hogy műanyag pohárban volt.

És ott volt mellettem az exem akit imádok,remélem azt jelenti hogy ki fogunk békülni

2020. jún. 13. 20:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
igen, valószínű hogy kifogtok békülni, de attól tartok hogy a műanyag pohár nem a tartósságot, szilárdságot jelenti jelen esetben , az jó jel hogy nem futott ki a hab , de óvatosnak kell lenni, ui. a műanyagpohár azt üzeni, hogy nagyon oda kell figyeljetek ha újból együtt akartok lenni. Szóval kicsit törékeny még ez az esély. remélem segítettem
2020. jún. 13. 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!