Mit jelentenek az álmaim?
Két leggyakoribb álmom szokott lenni. Ezek nem rémálmok csak nagyon kellemetlenek.
1. Olyan mindha jönne a világ vége, vagy csak valami nagyon rosz, mindenki fut el, de én nem birok futni.. vissza jönnek értem, próbálnak segítteni, de csak szóval, hogy nyújtsd a kezed stb... de én nem tudom mert olyan mindha 100 tonnás lennék és húzna magáshoz a föld, mire már csak a földön fekszek. A többiek elfutnak és mire meghalnák felébredek.
2. Ez majdnem az összes álmomban előfordul.. Nyilvános helyen vagyok, és pl elmegyek vécére, de a vécének nincsenek falai, és sok ember néz engem... vagy ugyan ez a szituáció csak meztelen vagyok :S
Ezek mit jelentenek? És mit tegyek ellene? :S Nem akarok már több ilyen álmot :/
15/L
Meztelenség
. Jelenthet nyitottságot vagy szégyent. A nyitottsághoz megfelelõ társ kell (különben szégyenülés lehet a vége). A szégyent csak megfelelõ társ változtathatja nyitottsággá. Ritkán van szexuális jelentése. Astrampsychos. Meztelenül ülni: elveszti vagyonát. Cayce. 1. Felfedni valamit, amit rejteni kellett volna. 2. Sebezhetõség, tehetetlenség.
köszönöm szépen a 20:53-nak és a 23:55-nek :)
és azok a hibák azért voltak mert Szlovákiában élek, és Szlovák suliba is járok. Igaz hogy magyar az anyanyelvem de helyesírást nem tanultam. Csak hallásról tudok enyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!