Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Az álmom: Egy kiránduláson voltunk, iskolai. Egy magas hegy tetején szálltunk meg egy minőségi szállodában. Egy játékot játszottunk később, és egyszer elbújtam egy kisebb bokorba. Egy másik növényben, egy sokkal nagyobban. Négy, fekete öltönyös alak volt ott, ismerősen néztek ki. A kezükkel jelezték, hogy menjek közelebb. Odamentem, megláttam hogy ott áll a kedvenc énekesem meg a társai. A negyedik alak személyazonosságáról még ma sem tudok semmit. A kedvenc énekesem hajába túrtam, és megöleltem. Elég furán nézett rám ezután. Később elmentünk egy homokos talajú, koporsókkal teli helyre. Megpillantottunk a távolban egy lila színű, ismeretlen lényt. Elfutottunk, próbáltunk autóba ülni, de mind teli volt, még a sajátunk is. Mindenhol mondták, hogy bújjunk el egy, a külvilágtól elzárt helyre, és ne nyissunk ablakokat meg ilyenek, hogy ne jusson be a lény.

2020. jún. 8. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
:DD szerintem semmi komoly jelentősége nem lehet az álmodnak. sok hülyeséget szoktam én is álmodni,de mindenben nem keresem az okot.
2020. jún. 8. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:
semmit
2020. jún. 8. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
39%
Az iskolai tanórán kívüli időben(kiránduláson) az a nagy célod(magas hegy tetején), hogy titkold az álmaidat, vágyaidat(szálloda) és komolynak, példásnak(minőségi) mutatod magad. Úgy vezeted le a feszültségedet(játékot játszottunk), hogy titokban(elbujtam) ábrándozol, álmodozol(bokorba) ha tudsz(kisebb). Ha több lehetőséged van félrevonulni(egy másik növényben, egy sokkal nagyobban) pl. mutatod(kezükkel jelezték..) hogy egyedül(négy) szeretnél lenni bánatodra(fekete) tanulnod kell(öltönyös alak). Akkor gondolsz(odamentem, megláttam) a kedvenc énekesedre meg a társaira. Ő a példaképed(..hajába túrtam) és bejön a stílusa(megöleltem), fura egy helyzet(..nézett rám). Később gondolsz arra(elmentünk) milyen egyedül vagy(homokos talajú) ezekkel a küzdelmes(teli, sok) ábrándokkal(koporsókkal). Ráadásul a siker érdekében(lila színű ismeretlen lény) félsz(elfutottunk) és próbálod felejteni minden erőddel(próbáltunk autóba ülni), de hiába(mind teli volt). Így marad a harc(többen vagytok) az érzések palástolása(..bújjunk el) a társak(külvilágtól elzárt helyre) kizárása az életedből(ne nyissunk ablakokat..).
2020. jún. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!