Tudnátok segíteni? Nem tudom mit jelenthet ez az álom....
Figyelt kérdés
Annyi a lényege, hogy én tesóm meg apukám futottunk hobbiból egy úton, és egyszer elérkeztünk egy vízicsúszdához. Lecsúsztunk és anyukámhoz meg bátyámhoz érkeztünk, annak a háznak a járdája elé, ahol régen laktunk. Nem sokkal később nagy viharfelhők gyűltek oda és én, nővérem meg apukám hárman elkezdtünk kézenfogva szaladni, egy villanyoszlop alatt futottunk és belecsapott a villám, a vezeték leszakadt és belénkcsapott az áram, de mi mentünk tovább, mintha kikresseltünk vilna, de itt felébredtem... Ez visszatérő álmom, még egyszer olyan 5 évvel ezelőtt álmodhattam.2020. jún. 6. 22:13
1/4 anonim válasza:
Ez egy visszaemlékezés volt, az eddigi életed lezárása.(bármilyen szempontból)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát mostanában tényleg teljesen más minden... Köszönöm a választ!
2020. jún. 6. 23:43
4/4 anonim válasza:
Te, a tesód, meg apukád mindig keresitek a lehetőséget, hogy együtt lehessetek(..futottunk.úton) és hogy szexis játékot játszatok(egyszer elérkeztünk egy vízicsúszdához). Játszottatok(lecsúsztunk) és megtudta ezt anyukád és a bátyád(..annak a háznak a járdája elé), ezért méregbe borultak(nem sokkal később nagy viharfelhők gyűltek oda). És félni kezdtetek tőlük ti hárman(elkezdtünk szaladni), de ti hárman továbbra is egyet értettetek(kézenfogva). Nagyon magabiztosak voltatok(egy villanyoszlop alatt futottunk) és elszabadultak az indulatok(belecsapott a villám) összevesztetek a barátokkal(vezeték leszakadt). Megijedtetek, hogy itt a vég(belénk csapott az áram), de túléltétek(mentünk tovább), mintha mi se történt volna(kikerültük volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!