Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az alom?...

Mit jelenthet ez az alom? Nagyon aggasztó..

Figyelt kérdés
Amire emlekszem, annyit írok le. Mentem az utcán, és egyik ismerősömet (nem emlekszem kit) gyomrom lőttek, éppen valami sztrájk volt azt hiszem.. és mindig amikor lelőtték ismétlődött az egész történet. Meg kb háromszor lejátszódott hogy sétálok és előttem lövik gyomron. Aztán leesett, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy ne ismétlődjön meg. Gyorsabban mentem oda és beálltam elé, engem pedig fejbe lőttek oldalról (a bal fulemen keresztül). Nem háltam meg, csak hatra estem, és a legjobb barátnőm, és a fiú akivel alakul valami, odajöttek hozzam, és sírtak. Emlekszem, hogy kérdeztem tőlük (a sokk hatása alatt voltam gondolom), hogy ok hallanak-e engem, de angolul. Az is meg van, hogy iszonyat fajt a fejem, és tiszta ver volt minden. Aztán kihívtak egy mentőt, elvitt stb, és rossz gyógyszert adtak, mert amikor elmentem hajat mosni utána, csomokba hullott a hajam, kiderült, hogy kemoztak, de nem voltam daganatos, meg semmi, csak ez a fejbe lövés.. aztán sírva keltem fel.. borzasztó volt az egész, de hiába keresek ra sehol semmit nem találok. Valaki tudna segíteni megfejteni?

2020. jún. 6. 09:39
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért..autokorrekt, és utólag vettem észre.
2020. jún. 6. 09:40
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg egy régi emléked keveredett a fantáziáddal. Semmit sem jelent. Az álmok csak álmok. Így dolgozod fel azokat az élményeket, amik nap közben érnek.
2020. jún. 6. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Vagy idiotta vagy vagy tul sokat GTA-zol.

Üdv: 404 Error

2020. aug. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!