Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez mit jelenthet?

Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nemrég egy nagyon felkavaró álomban volt részem.

A történet az volt, hogy egy szobában voltam a párommal (ő férfi, én meg nő) és ismeretlen okból kifolyólag meg akart engem ölni. Rám is támadott, nagyon meg voltam ijedve. Fizikailag éreztem, hogy nem kapok levegőt miközben alszom és olyan érzésem volt, mintha elájulnék. Ezt követően az álmomban valóban elájultam és azt a képet láttam, hogy haldoklom.

Néhány pillanat erejéig jobban lettem és egy teljesen más helyszínen találtam magam, de ugyanúgy a párommal voltam, aki mostmár inkább aggódott, mint bántana. Az álmomban (és egyébként fizikailag is) egyre rosszabbul kezdtem magam érezni. Emlékszem, hogy fel szerettem volna hívni Édesanyámat, de nem tudtam elérni. Meg szerettem volna mondani neki, hogy kórházba visznek, mert meg fogok halni. Jöttek a mentők és valamikor itt ébredtem fel.

Ebben csak az a furcsa, hogy egyáltalán nem félek a páromtól és nem érzem azt, hogy bántani akarna. Sőt, ő tipikusan az az ember, aki a ,,légynek sem tudna ártani”.

Miután felriadtam az éjszaka közepén, azonnal a páromhoz fordultam, aki mellettem aludt. Olyan szintű pánikroham jött rám, hogy nem kaptam levegőt, remegtem, izzadtam, minden, amit el lehet képzelni.

Nagyon kedves volt, megnyugtatott, elterelte a gondolataimat, de nem mertem visszaaludni. Rendkívül megrémített az egész és nem emlékszem, hogy valaha álmodtam volna ilyen rosszat.

A kérdésem az lenne, hogy vajon mit jelenthetett ez az álom, hogy volt-e már valakivel hasonló és hogy mitől érezhettem fizikai fájdalmat, tüneteket álmomban?

Nem feküdtem rosszul, legalábbis amikor felébredtem teljesen normális pozícióban voltam. Ja, és nem ettem semmit, nem néztem horror filmeket.

Válaszotokat előre is köszönöm!

2020. jún. 6. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan felizgat a párod közelsége és nincs számodra kielégülés. Ez bosszantó számodra és dühös vagy a párodra, magadra. A párod szeret téged, de a testeddel nem foglalkozik.
2020. jún. 6. 08:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Ebben lehet valami. Régen többet szexeltünk, naponta akár 4x is. Ez viszont az utóbbi időben lecsökkent max. 1-re, vagy 1-2 nap kihagyások vannak.

2020. jún. 6. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!