Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Felriadás és állatok keresése?

Felriadás és állatok keresése?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mostanában elég gyakran arra riadok fel,h elfelejettem megetetni egy állatot vagy teljesen megfeledkezdtem róla és meghalt.Az állatok bármik lehetnek,ma éppen kutya volt,de volt már macska,nyúl stb.

Ilyenkor felriadok és legtöbbször ülök az ágyon,de van mikor meg is indulol(kelek ki az ágyból).

Nem tudom mennyi a normális "reagálási" idő ilyen esetben,de kb fél perc kell még leesik,h nincs baj.

Kb 2 éve jelentkezett először ilyen "álmom",de csak időszakosan most viszont kb heti rendszerességel...

Sokszor emlékszek ezekre,de van mikor halvány kép ugrik be,h este felriadtam...A szivem ilyenkor kb kiakar ugrani a helyéről.

Vannak állataim,de ezek az "álmok" nem róluk szólnak.

Semmi különös nem történt velem ami okozhatja a dolgokat.

Volt már ilyen valakinek,ha igen tett valamit ellene?

2020. máj. 2. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem tudom, hogy mit jelent, de nekem is gyakran van ilyen álmom. Lesz egy állatom, de megfeledkezem róla.

Szerencsére nálam sosem hal meg, csak simán éhes lesz - próbálom megetetni azzal amit találok itthon, aztán elmegyek venni neki valamit.

Ez a rész nem szokott befejeződni (vagy örökké tart mire elkészülök, vagy eltévedek, vagy nincs pénzem) de itt általában váltani is szokott az álom.

2020. máj. 2. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, illetve egyszer az alvajáró párom érdeklődött, hogy elláttam-e Buksit.

Nincs is Buksink :D

2020. máj. 2. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szorongásos álmok :( a fő motívum a bűntudat, hogy valamit elmulasztottál megtenni és abból "baj lesz". Mintha elfelejtettél volna szeretni, gondoskodni, megtenni valamit, egyfajta kötelezettséget, úgy érzed nem felelsz meg valamilyen elvárásnak, képtelennek érzed magad rá.
2020. máj. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!