Miért riadok fel így álmomból?
Érdekes.
Ha kialvatlan vagy, akkor beképzelhetsz pár dolgot, velem is így szokott lenni.
Volt amikor 48 órát lehúztam alvás nélkül és én is hangokat hallottam és furcsa/ijesztő dolgokat láttam.
A 2.-dik lehetőség hogy pont abban a helyzetben történik ez veled mikor a kettő közti állapotban vagy.
Tehát félig ébren vagy, félig pedig már álmodsz.
Azt mondanám hogy vegyél be egyszer fekvés előtt egy nyugtatót, én is ezt csináltam.
Utána kitudtam aludni magam és semmi ilyent nem észlelek azóta.
Egyébként arra én sem tudom a választ, hogy mi történik akkor ha 2 ember ugyanazt álmodja.
2-szer is volt rá példa.
Egyszer barátnőmmel, egyszer pedig tesómmal történt ez.
Érdekes.:)
szerintem hypertrópikus kardiomiopátiás beteg vagy, én is sokáig küzdöttek vele, orvosok semmit nem tudtak segiteni....
aztán egy haverom ajánlotta nekem a xanxot (vényköteles gyógyszer, de lehet szerezni feketén), de ha azt nem is, akkor mondjuk ajánlok frontint, ketamint, stb.
én kb. 1 hónapig szedtem minden este 0,5mg-os xanaxot és most már teljesen jól vagyok :)
sok szerencsét az álmok mezőjén :-)
A helyzeted nem vicces.Azt hiszem pszichológushoz éz álomban pszichéd,valami rettenetest hoz fel tudatalattidból,melyet elméd képtelen kontroll alatt tartani.(Sikítás,irányítatlan hang.)
A jelenséget minden bizonnyal,a rendszertelen alvás,kimerültség váltotta ki.
A pszichoterápiában előcsaljátok szörnyedet,hogy megismerkedhess azzal,s így az plüssmacivá szelídüljön.
Gyógyszereket orvosi felügyelettel is csak tűzoltásra használj,mert függőséget okoznak,és olyan mellékhatásokat váltanak ki,melyek jobban rontják életminőségedet,mint az,amit megold!
Ne lövöldözzünk verébre, interkontinentális nukleális rakétákkal!
Az előző hozzászólásom összekutyulta a notebookom.Javítva így néz ki:
A helyzeted nem vicces.Azt hiszem pszichológushoz kellene fordulnod!
Az álomban pszichéd,valami rettenetest hoz fel tudatalattidból,melyet elméd képtelen kontroll alatt tartani.(Sikítás,irányítatlan hang.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!