Melyik lehet az igazi énünk, amilyenek álmunkban vagyunk, vagy amilyenek a valóságban? Bizonyos jellemvonásokat át lehetne hozni valahogy álmomból, a valós énbe beépíteni?
Álmomban például bátor, spontán, szókimondó vagyok és általánosságban ügyesebb, mint ébrenlétben, a figyelmem is sokkal éberebb.Könnyen, gyorsan, frappánsan válaszolok, reagálok, míg ébren sokszor "megkukulok" később jut csak eszembe a jó válasz, vagy sokat gondolkozok, mit mondjak, stb.Ha álmomban megvannak ezek benne, éberen miért nem? Ezek érzések, belső dolgok.Nem valami lehetetlenség, mint például repülni...Nyilván nem olyasmit szeretnék, ami fizikailag nem megvalósítható.
Bár ha már itt tartunk...Nos, az tény, hogy repülni nem fogok tudni, hiába csapkodok a kezeimmel, hiába megy ez olyan jól álmomban, azonban azt nem értem, hogy ha álmomban tudok cigánykerekezni, akkor ébren miért nem sikerül? Nos ez sem valami lehetetlen dolog, megvan hozzá kezem, lábam, mégsem megy.Hol lehet a hiba? Ugyanígy az álombeli reakciók, érzelmek valóságba átmentése, megvalósítása is egy rejtély nekem.Szerintem alapvetően megvalósítható kéne hogy legyen.Kérdés, hogyan? Valaki esetleg akit érdekel, vagy próbálkozott ilyesmivel , kíváncsi lennék tapasztalatokra elképzelésekre.
Ez teljesen normális.
Ha valaki a valóságban gyáva, az álmában bátor.
Ha valaki a valóságban gyenge, az álmában erős
stb.
Ez a kiegyenlítő folyamat.
Természetesen lehetsz az, de nem kell álomból odavinned. Egyszerűen csak emlékezz arra, hogy mit csináltál álmodban, amitől jobb lettél, de ne erőltesd, csak hagyd hogy megtörténjen. :)
Mind a kettő te vagy. Az az igazi "énünk" amibe minden benne van! Igy tesz ki egy egyén kerek egészet. Gondolj a jókedvre meg a szomorúságra, jelekkel is mutathatom
Ez )
meg ez (
A párja neki, az ellenkező neme. De milyen lenne már az élet úgy, ha csak ( lenne vagy csak )
Az úgy nem kerek. Kapcsold össze: () Kösd össze és ez az élet, ez vagy te!
20:21 -es vagyok
álom és valóság
Ugyanúgy kiteszi a kerek egészet az életet.
Halál és Élet
Ez kiteszi a halált és az életet de nem tudhatod hogy a halál a halál az élet az élet...lehet a halál az élet és az élet a halál. Milyen lehet közte lenni, ugye van ilyen: élet-halál közt vagy két tűz között...Na két tűz között az ugyanaz, tudod mi van közte? két víz. így logikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!