Miért volt ez a RÉMÁLOM? Nagyon rossz volt, semmire nem emlékszem, csak arra, hogy anyukám meghalt és el lett temetve, nagyon rossz volt, nagyon sírtam, az álmomban is meg mikor fel is keltem!
Néha nagyon ki tudok rá akadni, ezt történt tegnap is hogy kicsit lecseszett, és lehet így jövök rá hogy ha már elmenne nem tudna lecseszni, szóval még mindig jobb, amikor eltemettük álmomban, már akkor nagyon hiányzott, hogy ott legyen megfogja a kezem, nagyon rossz volt :(
17/L
És most nem értelek igazán, az álom jelentésére vagy kíváncsi? A halál általában álmokban valami jó dolgot jelent, hogy az az ember hosszú ideig él, stb.
És könyörgöm figyelj a helyesírásra!!! Zavarja a megérthetőséget, pl. először úgy értettem, hogy örülnél, ha meghalna, mert akkor nem tudna lecseszni.
Kedves 2. válaszoló, szerintem gondold meg mit beszélsz. Neki köszönheted hogy vagy, tudod, nem a gólya hozott.
Egyébként a halállal álmodni hosszú életet jelent. Szerintem csak egy elfojtott félelmed vetítette ki az agyad álom formában. Nem kell megijedni, megesik az ilyen. Tudom, könnyen beszélek, de nem szabad ezt komolyan venni és foglalkozni vele.
Tinik álmában gyakran előfordul hogy meghal a szülő. Nagykorúvá lépésed első jelei. Szabad akarsz lenni, függetleníteni szeretnéd magadat, és a tudatalattid ehhez a halált csatolja. Ebben a korban én is álmodtam ilyet. Te pont abban a korban vagy hogy már tudnál a saját lábadon állni és vágysz is rá hogy ne mások "uralma" alatt élj, ezért tudatalattid így "szabadít" fel az álmodban.
Türelem, ne siettesd a dolgokat :). Hidd el jobb még egy kicsit függni :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!