Mit jelent ez az álom?
Álmomban két helybéli fickó, a legjobb barátom, es a halott nagyanyám is megjelent.
A legjobb barátom viccből ellopta a szomszédom elott álló kék autót (talán Ford volt). Én eközben aggodalmamat fejeztem ki, eleinte szépen kertem meg rá, hogy ne környékezze a kocsit, mert baj lesz , majd utána mar kiabálva mondtam, hagyja abba, mire o beült a kocsiba, es a mi hazunj ele parkolt vele. Aztán mondtam h nagyon nagy gond lesz, fussunk be a házba. Jelenleg a haz ahova befutottunk üresen all, de korábban nagymamám lakott ott. Amikor benyitottam a házba, ot láttam, ahogy egykoron ült a foteljába, de itt most semmit nem szolt, csak nézett ránk ( olyan semmisen) ,mi pedig féltünk, láttuk az ablakon keresztül, hogy jönnek Norbiék (es egyik haverja, ok a két helybeli srác), de mi kimentünk eléjük, es igazából hiábavaló volt az aggodalmunk, bar eleinte ki voltak akadva, de normálisan tudtuk velük tisztazni hogy ez nem volt szép dolog.
..Hát a legjobban te magad tudnál erre rájönni mit jelenthet. Próbáld meg társítani valamihez..
Illetve ha a Jóistent megkéred imában mondja el neked, mit is takarhat ez ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!