Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van-e olyan nagyon régi...

Van-e olyan nagyon régi (legalább 10-15 éves) álmod, amire még most is emlékszel?

Figyelt kérdés

Ha van, akkor miről szólt?

Rémálom volt-e?

Kb hány éves lehettél amikor azt álmodtad?

2020. febr. 21. 15:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ovis koromból is van, meg általános iskolából is. Álomvilágok.
2020. febr. 21. 15:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Van. Most 23 éves vagyok. Már nem emlékszem hány évesen álmodtam, kb 8-12 között.

1 héten keresztül ugyanaz álmodtam. Úgy kezdődött hogy nagyszüleimnél vagyok az elülső "virágos" kertben, meghalt egy osztálytársam (minden nap másik) és ott van a sír és arra fűszálakból rakok ki kereszteket. Majd hirtelen megnyílt az ég és Jézus ereszkedett le, nekünk meg hátra kellett szaladni, mert nem volt szabad látni őt. És ilyen toi toi szerű nyilvános wc-k voltak hátul az udvarban, abba zárkoztunk be amíg el nem ment Jézus. Nagyon fura volt. Teljesen magam előtt látom még most is.

2020. febr. 21. 17:06
 3/14 anonim válasza:
100%

Én emlékszem a legelső rémálmomra.:) Kb 7 éves ovis lehettem, és az okozhatta, hogy rokonnál suttyombam velük néztem egy horrorfilmet... Ők nem tudták, hogy nézem, mert elbújtam a fotel mögött.x)))

Mm, utána is nagyon élénk álmaim voltak, végül gimis koromban elkezdtem álomnaplót vezetni, így egész sok megmaradt, van min nosztalgiázni.:)

2020. febr. 21. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer, 5 évesen azt álmodtam, hogy a nagymamám egy bicikliző boszorkány.

10 évesen meg volt egy olyan rémálmom, hogy egy borz kiugrik a tükörből.

2020. febr. 21. 21:57
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Van. Nem jó.
2020. febr. 21. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt álmodtam h valaki leugrik a 10-ik emeletről. Parnap múlva tényleg leugrott valaki a szemem láttára
2020. febr. 21. 23:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ovis koromban az idióta apám a gömbvillámmal volt elfoglalva. Ezért folyamatosan hetekig azt álmodtam, hogy anyámat várom haza a boltból, de tudom, hogy jön majd a gömbvillám és nem ér ide időben. Aztán már láttam is, hogy jön egy nagy tűzgolyó és felkeltem.

Visszanézve poén de akkor nagyon kiakadtam tőle, és nem mertem aludni se nagyon.

2020. febr. 22. 10:01
 8/14 anonim válasza:
100%

Kb 10 lehettem, szörnyű volt..

Minden valódinak tűnt, ugyanúgy fekszem, mint a valóságban, csak nem tudok megmozdulni.

Sikoltani is próbálok, de nem jön ki hang a torkomon.

Iszonyú és vmi nem hagyta, h felkeljek.

Visszarérő álom volt hónapokig.

Vki tudja mit jelenthet?

Sokszor még ma is eszembe jut..

Több, mint 20 éve volt.

2020. febr. 22. 20:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Ez lehetett alvási bénulás (alvási paralízis) is.
2020. febr. 22. 20:36
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt szerettem volna írni én is, mint a kérdező a kommentjében. :) Együttérzésem az álmodóval!

Saját álmokra térve: vannak régi, de visszaétrő álmaim. Pl suliudvar. Olykor egészen szürreál, máskor hétköznapi. Van, amikor varázslatos, pl hatalmas liget, és úgy érzem, iskolaudvar az, Holdvilággal, túlvilági ragyogással. Máskor meg szivatás.

2020. febr. 22. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!