Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van-e olyan nagyon régi...

Van-e olyan nagyon régi (legalább 10-15 éves) álmod, amire még most is emlékszel?

Figyelt kérdés

Ha van, akkor miről szólt?

Rémálom volt-e?

Kb hány éves lehettél amikor azt álmodtad?

2020. febr. 21. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Több is van, most is leszoktam írni az álmaimat így később viszatudom őket idézni

6-8 éves lehettem azt álmodtam hogy világvége van, egy nagy pusztán vagyunk egy csomó emberrel, van egy nagy lyuk aminek nem lehet látni az alját, és a széle szabályos kör alakú, ez körül voltak sátrak, nagyon sötét volt és én beleestem ebbe, de megkapaszkodtam a szélén, és segítséget kértem a nővéremtől aki ott állt 2 méterre tőlem de nem figyelt rám és rálépett a kezemre, ezért lezuhantam

A másik ami visszatérő volt hogy sétálok az erdőben napokig és hallom a közeledő vonat hangját ez ment kb 4-5 éjszakán át aztán kis kihagyás után megint ezt álmodtam és teljesen nyugodtan kisétáltam a sínre és megvártam amíg elüt a vonat, de nem láttam csak tudtam hogy jön 12-13 lehettem. Nemtudom hogy ez rémálom volt e

2020. febr. 23. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:
:O
2020. márc. 24. 21:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban voltak visszatérő álmaim, általában városok, amiket valójában is ismertem, de álmomban máshogy néztek ki. Szerettem ezeket az álmokat.
2020. ápr. 10. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem kb. 12 éve kísér egy álom.

Egy hajdan gyönyörű, most már erősen omladozó erkélyes házhoz próbálok eljutni, majd bemenni. Legyőzhetetlen a sóvárgás, hogy lássam belülről is, körbejárjam, kutassak, és feljussak az emeletre. Nem tudom mit keresek, de ki akarok nézni az erkélyről.

Amikor bejutok csak a pusztulását látom, szomorúságot és félelmet érzek.

2020. okt. 28. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!