Miért vannak gyerekkorom óta olyan álmaim, amikben vásárolnom kell?
Tíznél is több ilyen álomra emlékszem gyerekkorom óta. A helyzet mindig hasonló, általam jól ismert helyeken, általában a szülőhelyem legrégibb üzletében, vagy a helyi vásárcsarnokban vagyok, de a beltere mindkettőnek sokkal nagyobb a valóságosnál, sokkal nehezebb bennük tájékozódni és minden alkalommal olyanokat kell vennem, amiket legalábbis tudomásom szerint egyik helyen sem árulnak, általában apróságok, de az álomban nagyon szeretném azokat megvenni. Mindig közös az idő szűkössége, vagy zárás előtt vagyok, vagy sietnem kell valahova, pl. nemsokára indul a busz, amit el kell érnem. Az is közös, hogy igazából nem veszek semmit, csak megyek egyik helyről a másikra, megnézem, hogy mit szeretnék, de semmit nem veszek el, vagy nem teszek kosárba, csak gondolok rá, hogy kellene, vagy hogy majd vissza jövök érte. Ezekben az álmokban nem szokott megjelenni a pénz, vagyis nincs arról szó, hogy mennyi pénz van nálam, mi mennyibe kerül, mit engedhetek meg, vagy mit nem, fizetésre sosem kerül sor.
Gondoltam rá, hogy maga az idő szűkössége, vagy a sok vásárolni való, esetleg a nagy választék a kulcs, de amennyire vissza tudok emlékezni, ezek az álmok sosem akkor jöttek, amikor mondjuk sok dolgom volt, sürgetett volna egy határidő, vagy választás előtt álltam volna. Lehet ennek egyéb jelentése?
általában apróságok:
- nem teszek kosárba, csak gondolok rá, hogy kellene, vagy hogy majd vissza jövök érte
Figyelj az emberi kapcsolataidra és másokra, egy kis kedvesség és mosoly nagyon sokat számíthat hosszú távon. Nem is tudod ki vagy kik mikor tudnának téged megsegíteni nehéz helyzetekben..
Valamint ne siess annyira, legyél hálás a boldog pillanatokért az életben.. ne csak egy elmúló rövid pillanat legyen.
Ennél jobban te magad tudnál erre rájönni mit jelentenek az álmok. Illetve ha a Jóistent megkéred imában mondja el neked, mit is szeretne ez jelenteni... És akkor előbb-utóbb rájössz reméljük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!