Azt álmodtam hogy rákos voltam! Lehet hogy tényleg el kéne mennem kivizsgáltatni magamat?
Azt álmodtam hogy rákos voltam és valakivel bementünk a kórházba kezelésre, és egy pince szerű folyosóra kellett lemenni ahol nagyon sok ember várt még kezelésre, főleg idősebb férfiak. Nagyon-nagyon féltem bementünk egy kórterembe ahol volt pár ember bágyadtan aztán valamit beszéltünk az orvossal.
Több mint 10 éve meghalt az egyik nagypapám és ő is szerepelt az álmomban de már nem tudom hogy hogyan. (Nem rákban halt meg). Ez is furcsa mert nem álltam hozzá közel és nem is foglalkozom vele, plusz a ráktémával sem.
Azóta bújom azt hogy mi rákkeltő meg mi nem , cigizni szerencsere nem cigizek, de valahogy nem nyugodtam teljesen miután felébredtem ebből az álomból...
Lehet érdemes lenne kivizsgáltatnom magamat és a szűk családi környezetemet?
Amúgy biztos hogyha én szenvednék ilyen betegségben akkor nem kezeltetném magam mert a kezelés csak mégjobban megkínozza az embert azok alapján amiket olvastam aztán 90% uk úgyis meghal.. Inkább akkor kiélvezném az életet amíg még tudom aztán elmennék, nem vagyok öngyilkos hajlamú csak tényleg nem látnám értelmét annak hogy még feleslegesen szenvedjek is mikor úgyis az a vége.
Szóval? Szerintetek?
Szerintem érdemes, már csak azért is, hogy lenyugodj.
(Amúgy a rák köcsög dolog, amikor már érzed akkor baj van, szóval érdemes szűrésre járni)
Mindenképp érdemes,
Viszont kivizsgálásod kérésekor ne álmodra, hanem egészségtudatosságodra hivatkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!