Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt?

Miért álmodtam ezt?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyén hangzik és lehet hogy nem hisztek nekem, de mintha megálmodtam volna a jövőt A sztori:

Pár hónapja történt:

Nézegettem Lilg youtube csatornaját belehallgattam a zenéibe és láttam hogy volt egy nagy kihagyása és ebből arra gondoltam hogy biztos nemsokára itt az új dal. Este megálmodtam egy dallamot és mondtam wow de jó dallam. Belemászott a fülembe. Másnap megjelent a KAPARTOK című száma és az a dallam volt benne. Pedig nem volt a daláról promo videó tehát nem hallhattam a dallamot.

2019. dec. 11. 17:24
 1/3 LeonScottKennedy ***** válasza:
70%

Ezt úgy hívják, hogy dejavu érzés.

Amikor azt hiszed, hogy megálmodtad a jövőt, de ilyenkor az történik, hogy az új információ a rövidtávú memóriából azonnal átkerül a hosszútávú memóriába, mintha már "megtörtént volna" érzés, de csak becsap az agyad.

2019. dec. 11. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
52%

Ahogy az #1-es írta, álmodtál valamiről amire vágysz, hallottál/láttál valamit és utána ha ébren hasonló impulzus ér, akkor hirtelen jön egy villámcsapásszerű-érzés oh hát ezt láttam/hallottam álmomban. Pedig nem, csak az agyad csap be, ez egy ún. megerősítő érzés, ami nem is teljesen úgy volt azt az információt torzítja az agyad arra amit hinni akarsz.

Hallottál már az Iranian Air 655 tragédiájáról? Na ez pont ennek az esete, pedig az éber állapotban történt - el akartak a rakéta kezelők hinni valamit és elhitték, pedig pont az ellenkezőjét látták a valóságban, de az agyuk becsapta őket.

2019. dec. 12. 00:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Istent, beszélgess vele miért kaptad ezt tőle? Legközelebb lesz-e ilyen, imádkozz, hogy jobb legyen.
2019. dec. 12. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!