Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért álmodtam egy személlyel...

Miért álmodtam egy személlyel akire nem is gondoltam már?

Figyelt kérdés
Nemrég a volt barátommal álmodtam, akivel hónapok óta nem beszélünk. Teljesen túltettem magam rajta úgy éreztem, nem is gondolkodtam rajt soha meg semmi. Erre amióta vele álmodtam feljöttek az emlékek
2017. ápr. 4. 17:19
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz kategóriàért most vettem észre
2017. ápr. 4. 17:19
 2/5 Bubori Kis Márk válasza:
Szia ez azért van mert nem beszélsz vele és a te barátod volt/éppen is az.Ha beszélkedsz és pl: Leülsz vele kártyázni akkor nem fogsz vele álmodni és amúgy nem értem neked mi bajod azzal ha vele álmodsz? :D
2017. ápr. 8. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
A tudatalattinkban sokszor összekavarodhatnak a dolgok,és ez az álmunkban ,a felszínre kerülhet.
2017. ápr. 10. 09:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az álmom után 3 nappal megint összekavarodtunk... Rossz emlékeim voltak vele kapcsolatban és rég nem beszéltünk ezért nem értettem az álmot. De lehet egy előrevetítés volt
2017. ápr. 23. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem hianyzott neked :D
2017. máj. 15. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!