Teknősbékával álmodtam, mit jelenthet?
Figyelt kérdés
5.emeleten lakok panelban, és azt álmodtam hogy kimentem a nappaliba és nagyon lassan a függöny mögül fentről kezd valami lemászni, egy nagy teknős mászott le és állt függőlegesen az ablakom közepén mint valami pók, megállt és hosszúra kinyújtotta a nyakát/fejét felém, én meg lefotóztam a telefonommal. Lenne jelentősége?2019. dec. 16. 09:16
2/2 anonim válasza:
Nincs az a pszichológus aki ennyiből megmondja miért álmodtad ezt. Az álmok a tudatalatti kivetülései, a benne megjelenő helyek, személyek, tárgyak csak szimbólumok. Fontosabb hogy mit éreztél közben, a felfedezés izgalmát, vagy félelmet, nyomasztó érzést, miért fotóztad le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!