Halott apukàmmal àlmodtam mit jelent?
2010be meghalt az apukàm 14 éves voltam!(öngyilkos lett én talàltam meg)
Azt àlmodtam hogy visszajött megölelgettem mindent megnéztem rajta! Ràfeküdtem a mellkasára mint régen! Dobogott a szive. Aztàn jött valaki, hogy mennie kell nagyon sirtam és könyörögtem vigyen màst helyette öt hagyja itt nekem. :( arra keltem hogy folynak a konnyeim
Azt jelenti, hogy értelmileg még nagyon erősen kötődsz hozzá s ez természetes is. Önmagában trauma egy szülő elvesztése, egy értelmetlenül eldobott élet tragédiája. Az hogy te találtad meg még külön nyomot hagyott, részvétem :(
Ha nehezen tudod feldolgozni, visszafog a mindennapi életben, a kapcsolatok kiépítésében, a személyiségfejlődésben akkor keress fel egy szakembert aki segíteni fog feldolgozni.
Ez egy nagyon nehéz és szomorú dolog.
Részvétem.
De gondolom anyukád még melletted van és biztosan vannak testvéreid is.
Hiányzik, és szeretnéd visszakapni.
Plusz az is nagy trauma, hogy te találtál rá, az agyad még próbálja feldolgozni.
Az én apukám 16 éves koromban halt meg, betegségben. Sokáig álmodtam vele, és néha még most is előfordul. 5 év telt el azóta.
Korábban sokszor "nevettem" álomban - mi a fenéért is voltunk annyira szomorúak anyummal? Mire fel volt ez a nagy felhajtás? Hiszen apukám itt van, és él!
Aztán felébredek, és lassan eszembe jut minden.
Most már sokkal nyugodtabbak az éjszakáim.
Kitartást, Kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!