Valaki segítsen?
Figyelt kérdés
Szóval azt álmodtam hogy egy fekete lyukba vagyok, konkrétan csüngtem. És ott volt 3 lány osztálytársam az egyikük a legjobb barátom. És nagyon féltem hogy le esek,elsőnek nyújtotta az egyik a kezét és mondta hogy fogják meg,én meg is akartam de át ment a kezén a kezem. Így egy karral kapaszkodtam,aztán a legjobb barátom akart segíteni de ő még nem bírt fel húzni. Márcsak két ujjal kapaszkodtam,a másik lány is próbált segíteni,sikerült neki ki húznia márcsak az egyik lábam volt bent. De aztán valami le húzott vissza, és egyből fel riattam.
Aki tudja mit jelent az légyszi segítsen!
2019. dec. 10. 11:19
1/2 anonim válasza:
Ez egy szorongásos álom volt, a tudatalattid üzenete. Aggódsz, félsz valamitől az életben, pl. a barátnőid elvesztésétől és hiába próbálnál tenni érte (nyújtod a kezed) de véget ér a barátság.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, van benne valami,aggódom érte,mert szívbeteg és úgy cigizik.
2019. dec. 10. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!