Valaki segítsen megfejteni az álmom?!
Ezt álmodtam:
Egy busszal utaztam éjszaka két barátnőmmel. Egy hegyoldalnál szálltunk le a buszról , és három ott álló fiúval elkezdtünk beszélgetni. Egyszer csak jött egy rendőr hogy nem kéne itt lennünk valami miatt ...innen egy kicsit kiestek a dolgok
A következő már az volt , hogy egy feladatot kaptunk egy démontól aki rabul ejtett minket , egy szobában voltunk és kaptunk egy emlék képet egy szemszögből. A feladatunk az volt , hogy a padlóra vörös krétával kockákat kellett rajzoljunk , 5percen belül meg kellett találnunk azt a kockát ami bele illet az emlék kép szemszögébe. Én egy elefánt ra emlékszem , valami elefánttal kapcsolatos emlék képem volt , a kockám a sarokban lett volna az ablak mellett , de nem sikerült 5percen belül megtaláljam. Itt ébredtem fel.
Kérlek titeket csak normálisat írjatok mert ez nekem nagyon fontos , nagyon megijedtem. Előre is köszönöm
A hegy az érzelmeidet fejezi ki. A rendőr a társadalom által elvárt szabályokat. A kocka a hideg logikát és a tudatosságot fejezi ki, tehát az érzelmek ellentétét. Az ablak a szabadságot. Az elefánt is az érzelmeket jelenti szerintem. Egy nehezen mozgó, nehezen befolyásolható valami, ugyanakkor nagy az ereje és kedves állatnak számít.
Ezek alapján összességében szerintem az érzelmeidet nem tudod összehangolni a tudatossággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!