Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Társaimmal egy labirintusban küldetésen vagyunk ahol csapdák vannak a környezet olyan mint valami arisztokrata orvos házában járnánk egyes szobákban a fa erősen dominál más szobákban a sötét illetve feketéhez közeli ruhaanyagok dominálnak diszitésként megfordul a piros lila es barna

Folyosókon áthaladva oldatról falak közelednek melyekről barna bútor bőrök türemkednek ki pocakos emberek pocakját ábrázolva ezeket kiszúrom mert veszélyesek lehetnek társaim arra figyelmeztetnek hogy ne érjek hozzájuk mert tüske lehet bennük ami megrövidíti az életed az ezzel kapcsolatos aggodalmak mindig előkerülnek hogy még az okos-telefonommal sem készíthetek képet mert a tüskék valamilyen módon elérnek A falon lévő portrét akartam lefényképezni mely a korai zeneszerzőkhöz hasonlít pl Beathoven Mozart volt a kezében egy furcsa eszköz ami orvosi eszköznek van mondva és szintén kapcsolódik ahhoz hogy megrövidíti az életedet tehát visszahat a használójára ezt lerajzolom Telefonommal tisztes távolságot veszek fel hogy felkészüljek a kép készítésére erre a telefonom arcfelismerője a képen lévő ember fiatalabb énjét jelenítette meg hogy ez ugyanaz ujjammal félretoltam a képet és elkészítettem a mostanit majd felébredtem

[link]

Ezt az eszközt úgy fogta a kezében mint valami jogart és azért barna mert fából van

2019. nov. 23. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt az álmot nem értelmezni kell hanem megélni.

De nagyon szépen és összefüggően álmodsz és le is tudod írni!

2019. nov. 24. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
60%
Enyhén szorongásos álom, ennyi. Ha túl sűrűn vannak hasonlók akkor baj van, ha nem akkor semmi gond, mindenkivel előfordul időnként :)
2019. nov. 26. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!