Mostanában mindig a volt férjemmel álmodom. Miért?
25 évig voltunk együtt, született 3 gyermekünk. Már nagyon régóta nem szerettük egymást, el akartunk válni, csak még kicsik voltak a gyerekek. 4 éve elváltunk végre! Már nagyon utáltam, nagyon rossz házasság volt. De mért álmodom vele mindig? Heti 3-szor biztos álmodok vele! Régebben mindig veszekedtünk álmomban. Tavaly óta először jóban voltunk, utána megint vitára ébredtem. De mostanában, pár hónapja már nem vitatkozunk. Sőt a múltkor majdnem szexeltünk is. Olyan is volt a múlt héten, hogy egy ágyban aludtunk: ő, párom és én. (fújjjjjjjjjjj)
Igazából nagyon utálom, rohadt szemét volt velem és a gyerekekkel is és undorodom tőle! Akkor mit jelentenek az álmok? És mért nem hagy már végre békén? Szinte soha nem találkozunk, mert tőlünk 200 km-re lakik, a gyerekeket nem látogatja, gyerektartást sem fizet. Úgyhogy igazából semmi közünk már egymáshoz! Nekem 3 éve van egy komoly kapcsolatom. Hogy szüntethetném meg az álmokat?
Még 2-re járna a gyerektartás. Már a 3.gyerek előtt rossz volt a házasság. Igazából akkor romlott meg, amikor a 2.-al voltam terhes. De ő nem akart válni. De most nem ez a kérdés!
Nem nagyon volt jó régen sem. Ezért nem értem! Így vissza gondolva csak vakon szerettem fiatal koromban, de soha nem volt olyan jó, mint a mostani kapcsolatom. Most érzem, hogy a párom szeret! A volt férjem mellett soha nem éreztem, hogy szeretett volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!