Miért álmodtam ezt, vagy mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Valamit csináltam, ezért egy idősebb nő ki akart végezni, nem ellenkeztem csak odaálltam háttal neki(szemben egy tükör volt amiben a nőt láttam),a fejemhez tartotta a pisztolyt és amikor mondtam, hogy mehet akkor lőtt, először térdre estem utána borultam előre, de közben végig olyan volt mintha még gondolkoznék, aztán felébredtem(nem volt annyira éles az álom és az ébredés között mint amikor zuhanok)
18f
2019. nov. 21. 20:31
1/1 anonim válasza:
Részben szorongásos álom. Lehet furcsán fog hangzani de a pisztolyos nő te magad voltál, aki megbüntet, te pedig elfogadod a büntetést, mert bűntudatod van valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!