Előfordulhat, hogy előző életemből álmodok?
Az történik igazából ,hogy kb 1 hónapja minden nap ugyanazt a történet folytatást álmodom meg. A helyszín napról napra változik tök olyan mint 1 sorozat . A képet nem 3. külső személyként látom ,hanem mintha én lennék a "főszereplő" helyében.
Szerintem középkorban lehettem ,mert mindig felfegyverzett társakkal mentem akik beszéltek hozzám vmi idegen nyelven és én ezen a nyelven válaszoltam.
Azért is írom le ezt a kérdést ,mert az utolsó nap az álmomban egy hatalmas csatában voltam. Lovasrohamon vettem részt véleményem szerint ahol feltehetőleg "vesztettünk?!" ,mert az utolsó kép álmomból ,hogy felnézek és 1 nyíl állt ki a vállamból . ->aztán felébredtem.
Ami miatt megilyedtem az az volt ,hogy utána sajgott ott a vállam ahol álmomban a nyíl kiállt.
És elötte is előfordult már olyan ,hogy dulakodtam valakivel (ugyanilyen) álomban és orron vágott . Az orrom mikor felkeltem meg vérzett.
Ez mitől lehet?:O
Lehetséges ,hogy előző életem képsorait látom?
Irigyellek :)
Szerintem izgalmas lehetett,és szerintem az a halál része volt..De annyira érdekes ez az egész,az ember azt gondolná kamu mert nem igen történik az emberekkel ilyesmi.. :)
túl sokat mágusozol, valld be!
vagy warcraft?
xD...
Baromi érdekes lehetett ez az egész, én igazából nagyon irigyellek, hogy megálmodtad az előző életedet. :D
Ha esetleg mégis lenne álom, akkor lécci írd le nekünk. :D
az álmodba gondolom akkor férfi voltál.Megkérdezhetem,hogy most milyen nemű vagy?:D
( hiszek az előző életbe,nem bántásból kérdem,csak kiváncsiságból )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!