Nagyon fura volt ez az álom. Lehet valami jeletése?
Ez de jó:D
De fingom sincs, mit jelenthet:D
Engem meg majdnem megöltek álmomban,de felébredtem és boldog voltam,megnyugvást éreztem.De nem azért,mert nem ölte meg,hanem azért,mert jól éreztem magam az álmomban,és tiszta olyan volt,mintha nagyon szerettem volna azt a lányt,aki megakart ölni..mellesleg én is lány vagyok..XD de nem leszbi..meg nem bi...szóval...:S érthetetlen.
De boldog voltam:)
nem tudom, mit jelenthet az álmod, de én már egy jópár hete legtöbbször ilyen természeti katasztrófa vagy világvége utáni környezetben álmodom az álmaimat, vagy magát az eseményt álmodom meg...
egyébként volt már olyan álmomban, hogy meghaltam, és azután egy olyan világba kerültem, ahol abszolút nem volt semmi...ne úgy értsd, hoyg fehér háttér volt és lebegtem, hanem szilárd anyagon lépkedtem, de oda mentem a térben, ahová akartam...magasság, távolság...stb. abszolút nem volt érzékelhető, és a fizika törvéynei sem látszottak érvényesülni... a légtér is olyan semmilyen volt...elég durva élmény volt ezt így álmodni, de egyébként kellemes volt...
*m*o*i* chan deshita~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!