Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? Miért van ez?

Mit jelenthet? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Jó őszintén nem teljesen álomfejtés hiszen nem emlékszem rájuk, de napok óta sikítva és lihegve kellek fel a szívem pedig olyan gyorsan dobog mint ha menten leálna. A félelemtől meg mozdulnak se merek azokba a pillanatokban.

2019. aug. 24. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

mennyire stresszesek a hétköznapjaid? (mert nem emlékszel az álmokra)

Feltehetően rémálmok gyötörnek, nekem június körül volt, hasonló. hideg verejtékes, ágyba fagyott, remegő.

rendszeresen álmodok háborúról, lényekről, tapintható részletességgel, de az más volt...tehetetlen voltam, kilátástalan helyzet volt és nem voltam biztos, hogy újra kezdhetem az elejétől. S tudva, hogy kivételesen nem nyerhetek, a saját álmomban, félelemmel töltött el.

2019. aug. 24. 16:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Hát mondhatni elégé közeledik a iskola és hát engem meg fenyegetettek stb.
2019. aug. 24. 17:20
 3/11 AlfonzLiguori ***** válasza:
100%

Szia,

Az, hogy lihegve kelsz fel valami testi bajra is utalhat inkább, elsőre menj el a házidokihoz szerintem és kérj egy részletes vizsgálatot (vérvizsgálattal), mond el mi történt. Ha ez mind megtörtént és minden negatív, tehát nem találtak semmit az orvosok, akkor lehet más lelki és egyéb az oka..

Egyébként én és mindenki is volt suliban, próbáld könnyedén venni, az aggodalom csak lefáraszt és nem oldja meg a dolgokat. Hát még az egyetemi vizsga időszak... :)

Szép napot. Remélem segített.

2019. aug. 24. 17:57
 4/11 AlfonzLiguori ***** válasza:
(Ha valami komolyabb dologgal fenyegettet valaki, akkor írd le részletesebben légyszíves, mert így nem sokat tudunk.)
2019. aug. 24. 17:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazából őszintén azt írták meg fognak őlni.
2019. aug. 24. 18:34
 6/11 AlfonzLiguori ***** válasza:
100%

Az aki ezt mondta az álmod alatt szokta és nem emlékszel rá.. vagy a valóságban valaki hozzátartozód, akit ismersz, esetleg egy idegen személy?

(Az utóbbi esetekben a rendőrséghez kell fordulni.)

2019. aug. 24. 19:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Egy osztálytársam
2019. aug. 24. 19:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

az osztálytársaddal össze jártatok nyáron és ott kaptatok össze

vagy az év végén fenyített be? (Igazából erre csak a részletek miatt vagyok kíváncsi)

Mennyire szavahihető?

Csináltál valamit, hogy annyira felhergeld, hogy ezt mondja?

2019. aug. 24. 21:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát az volt hogy nem bírta el viselni ha mással is barátkozóm ezért fenyegetett hogy meg öli magát ha mással is törődök meg bántotta magát emiatt egy idő meg mondtam neki hogy hagyjon békén és utána pár haverjávál azt írták hogy meg fogok halni.
2019. aug. 24. 21:58
 10/11 AlfonzLiguori ***** válasza:

Szia,

Próbáld meg tapintatosan kezelni a dolgot, beszélj vele óvatosan, hogy nem akartad megbántani, csak neked is sok bajod van mostanában stb.

Nem tudom milyen idősek vagytok, de:

Szólj a szüleidnek is róla, majd beszélj óvatosan a tanárral is vagy többel négyszemközt erről.

Mond el nekik, hogy így nem lehet oda járni, tanulni, ha fenyegetve érzed magadat. Járj el ügyesen és óvatosan.

Lényeg, hogy egy olyan legyen a közeledben, aki idősebb és oda tud rátok figyelni. Ők majd eldöntik kell-e rendőrség vagy más komolyabb dolog..

Próbálj meg kibékülni vele -az a legjobb-, neki is vannak más haverjai, akkor neked miért nem lehetne, nem volna ez önző az ő részéről feléd?

Remélem minden rendben lesz, ha van valami írj, de első sorban a hozzád közel állok tudjanak róla, ők tudnak segíteni.

Azért is, mert lehet ők ismernek olyat aki tud segíteni, nálunk a portás egy leszerelt katona volt a suliban például.

Szép napot!

2019. aug. 25. 14:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!