Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Normális, hogy nincsenek...

Normális, hogy nincsenek rémálmaim?

Figyelt kérdés

Nem mintha hiányoznának, csak olyan fura.

Volt, hogy a saját konyhámban voltam, ami nagyon üresnek érződött, és mindent szürkének láttam. Nem volt ijesztő, csak furcsa. Bele is gondoltam, hogy "hú de megijednék, ha valami történne", de nem történt semmi.

A legutóbbi olyan álmom, ami valamennyire ijesztőnek mondható: párom apja berúgja ránk az ajtót, és fenyegetőzni kezd, hogy szétrúgja a fejünket (ne kérdezzétek miért, amúgy jófej a fickó, szerintem valami filmmel vagy hasonlóval keverhettem)

Egy kis részem megijedt, de főleg ez a "kikérem magamnak ezt a bánásmódot" érzésem támadt :D (ami elég bátor, tekintve hogy ő rendszeresen edz, én meg egy viszonylag törékeny alkatú, vékony lány vagyok)

Akkor meg jött a gondolat, hogy "várjunk, ez túl bizarr, nem álmodom véletlenül?" és kinyitottam a szemeimet.

2019. aug. 7. 09:54
 1/4 A kérdező kommentje:

Viszont "stresszes" álmaim néha vannak, amikor a mindennapos, stresszel járó dolgaimat csinálom álmomban.

Slusszpoén, hogy pánikbeteg vagyok, de ami a való életben kiváltja a pánikomat, azzal nagyon lazán elvagyok álmomban. (mintha egy kutya-fóbiás ember vidáman simogatna, apportíroztatna egy nagy ebet)

Újabban olyan dolgokról álmodok sokat, amit a valóságban tervezek csinálni - kis dolgokat. Sokszor nem tudom, hogy már megcsináltam vagy csak álmomban történt :)

2019. aug. 7. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan normális, mint ahogy az is, ha vannak.
2019. aug. 7. 10:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor sincsenek, ha horrorfilmet nézek, vagy ijesztő történeteket, esetleg megtörtént(nek mondott) eseteket, videókat böngészek éjszaka.

Sőt, a nagyszüleimnél a szoba amiben alszom elég ijesztő tud lenni (egyedül vagyok ott, nagy tér, sötétség, faház lévén random reccsenések)

Sőt, egyszer meg voltam győződve, hogy démont láttam benne (amiről kiderült, hogy az árnyékom, ami a szoba alakja miatt mozgott furán)

Főleg gyerekként ijedtem meg néha ott, de ott sem álmodtam semmi rosszat

2019. aug. 7. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A rémálmok a felszíni én,vagy ébrenléti tudat általi elfojtásoknak köszönhető,te úgy tűnik jobban összedolgozol a saját tudatalattiddal,onnan gyógyulsz ezért vagytok jóban...a szürke szín a szorongás,félelem,érdektelenség,csalódottság szimbóluma...
2019. aug. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!