Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nincsenek rémálmaim se...

Miért nincsenek rémálmaim se pedig szürreális álmaim?

Figyelt kérdés
Kb 2 éve nem ámodtam rosszat. Tehát nincs olyan, hogy full izadtan ébredek fel gyors szívveréssel egy rossz álom miatt. Tudom mindenki azt fogja írni, hogy örüljek neki de egy átlag embernek vannak rémálmai. Nekem nincsenek. Ez normális? És csak általában olyanokat álmodok ami a valóságban is megtörténhet. Nincs olyan pl hogy zsiráfokat látok repülni az égen stb. Olyan sem volt még hogy zuhanok valahonnan.

2018. jan. 31. 22:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy egy átlagembernek vannak- e rémálmai. Nekem nincsenek, legalábbis olyan, amitől izzadtan, gyors szíveréssel ébrednék. Ilyen utoljára jópár éve, egy esti filmélményem után volt.
2018. febr. 1. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Rossz hírem van. Ez azt jelenti, hogy egy pszichopata vagy akit be kell zárni mert közveszélyes. Mi az, hogy nem álmodsz levágott emberi fejekkel? Ez nagyon egészségtelen dolog. Tessék horrort nézni hetente 2x, híradót minden nap, összeesküvés elméleteket olvasni.

Na de komolyra fordítva a szót, itt az egyetlen apró baj max annyi, hogy visszaigazolást vársz, hogy nincs veled semmi baj. Esetleg az egód azt szeretné hallani, hogy az átlagosnál stabilabb vagy lelkileg, de az egódnak meg a k..va anyját! ;) (az enyémnek is meg mindenkiének)

2018. febr. 1. 06:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez neked most tényleg gond? Ha így van, lesznek!
2018. febr. 1. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!