A Mátrix c. filmet ki az aki megértette ebben az elfajult elgépiesedebb szemét világban?
"A világ egy projekció. A negativitás benned van, amit a külvilágnak tulajdonítasz. Ismerd fel. A világ se nem ilyen, se nem olyan. Te ítéled meg."
Oké, akkor én most naivan megítéllek téged jó fejnek. (Most már jöhetsz kirabolni, mint a vezető politikusok és a Rotschildok.)
A politikusok aranyosak, jók, szépek! Sokan tényleg ezt hiszik, főleg gyerekkorban. És valóban, a politikusok olyanok, mert olyannak ítéltem meg!
Milyen igazad van! Öröm tanulni tőled! :) Van valami tanfolyamod? Mennyibe kerül? Bár mivel szeretlek, enélkül is pénzellek téged! (Vagy nem. Úgy ítélem meg, most nincs rád pénzem. De megoldhatjuk természetben is.)
Előző előtti válaszom irónia volt, mondom annak, aki privátot küldött nekem, hátha nem ment át. Ebből következően (ha így érthető) a meglátásom az, hogy egyszerre vagyunk "vetítőgépek" valamint "kamerák" is mindannyian (azaz nem minden körülményről tehet az adott személy a jelen inkarnációjában, ráadásul ennélfogva lehetnek jogos, megalapozott kritikái, miközben nem feltétlenül érvényes önmagára, hanem sok esetben csak a másikra; az esetek egy részében! Egy részében tehát!).
Tehát az idézetet mint féligazságot bíráltam.
Nos, ezen hozzászólásomra érkezett privátban megítélt engem olyasvalaki, aki szerint minden kivetítés, ebből következően az ő véleménye szerint ő, saját maga eléggé negatív személy (hiszen ezt véli rólam, miközben azt is véli, hogy mintha minden ítélet kivetülés volna).
Csak a gondolatmenet kedvéért szóltam hozzá ismét.
A kedves kérdezőre meg visszakérdeznék: a bolygók állása kapcsán mit szeretne tudni? :)
Kérdező: Minden összefügg mindennel, persze mikor éppen milyen arányban. Így (analógiásan) az égitestek is tükröznek (lényegében) mindent. Az asztrológia tudománya (és nem a gagyi bulvár) viszont (a mai ismereteink szerint) csak bizonyos vonatkozásokat kutatott érdemben (mind a mai napig), pl.:
az égitesteknek és bizonyos égi geometriai területeknek analógiái közül ezeket kutatta és kutatja:
- az emberi személyiségjegyek;
- időbeli (múlt, régmúlt(karmikusság), jövő) tendenciák (sokban emlékeztet a meteorológiára) ;
- a jelen,
- események,
- országok,
- ásványok
és megannyi más analógiát.
- egészségügy,
- szinnasztria (emberek, pl párok, lehetséges párok összehasonlítása)
stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!