Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A Mátrix c. filmet ki az aki...

A Mátrix c. filmet ki az aki megértette ebben az elfajult elgépiesedebb szemét világban?

Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

"A világ egy projekció. A negativitás benned van, amit a külvilágnak tulajdonítasz. Ismerd fel. A világ se nem ilyen, se nem olyan. Te ítéled meg."

Oké, akkor én most naivan megítéllek téged jó fejnek. (Most már jöhetsz kirabolni, mint a vezető politikusok és a Rotschildok.)

A politikusok aranyosak, jók, szépek! Sokan tényleg ezt hiszik, főleg gyerekkorban. És valóban, a politikusok olyanok, mert olyannak ítéltem meg!

Milyen igazad van! Öröm tanulni tőled! :) Van valami tanfolyamod? Mennyibe kerül? Bár mivel szeretlek, enélkül is pénzellek téged! (Vagy nem. Úgy ítélem meg, most nincs rád pénzem. De megoldhatjuk természetben is.)

2019. júl. 23. 01:02
 12/20 A kérdező kommentje:
És a bolygók hatása, az időjárás, az évszakok?
2019. júl. 23. 02:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Miert kerdezo te nem ertetted a filmet?
2019. júl. 24. 05:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Előző előtti válaszom irónia volt, mondom annak, aki privátot küldött nekem, hátha nem ment át. Ebből következően (ha így érthető) a meglátásom az, hogy egyszerre vagyunk "vetítőgépek" valamint "kamerák" is mindannyian (azaz nem minden körülményről tehet az adott személy a jelen inkarnációjában, ráadásul ennélfogva lehetnek jogos, megalapozott kritikái, miközben nem feltétlenül érvényes önmagára, hanem sok esetben csak a másikra; az esetek egy részében! Egy részében tehát!).

Tehát az idézetet mint féligazságot bíráltam.

Nos, ezen hozzászólásomra érkezett privátban megítélt engem olyasvalaki, aki szerint minden kivetítés, ebből következően az ő véleménye szerint ő, saját maga eléggé negatív személy (hiszen ezt véli rólam, miközben azt is véli, hogy mintha minden ítélet kivetülés volna).

Csak a gondolatmenet kedvéért szóltam hozzá ismét.

A kedves kérdezőre meg visszakérdeznék: a bolygók állása kapcsán mit szeretne tudni? :)

2019. júl. 24. 13:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Csak azt, hogy tükröznek a bolygók is bennünket?
2019. júl. 24. 21:02
 16/20 anonim válasza:
100%
Ha elgondolkodtató filmet szeretnél, erősen ajánlom Az Őslakó című független filmet!!
2019. júl. 25. 20:49
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező: Minden összefügg mindennel, persze mikor éppen milyen arányban. Így (analógiásan) az égitestek is tükröznek (lényegében) mindent. Az asztrológia tudománya (és nem a gagyi bulvár) viszont (a mai ismereteink szerint) csak bizonyos vonatkozásokat kutatott érdemben (mind a mai napig), pl.:

az égitesteknek és bizonyos égi geometriai területeknek analógiái közül ezeket kutatta és kutatja:

- az emberi személyiségjegyek;

- időbeli (múlt, régmúlt(karmikusság), jövő) tendenciák (sokban emlékeztet a meteorológiára) ;

- a jelen,

- események,

- országok,

- ásványok

és megannyi más analógiát.

2019. júl. 26. 17:48
 18/20 anonim ***** válasza:
55%

- egészségügy,

- szinnasztria (emberek, pl párok, lehetséges párok összehasonlítása)

stb

2019. júl. 26. 17:49
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szó szerint kell érteni. Van üzenete a filmnek, ráadásul elég komoly. De nem szó szerint. De ha nem vagy egy begyepesedett rtl és tv2 hívő, aki orbán erzsébet utalványán veszi a farhátat(-már nem sokáig) annak van esélye a megértésre
2019. júl. 28. 00:02
 20/20 Taktikaianalfabéta válasza:
Azt látom hogy te nem értetted meg mert sosem az a lényeg amit az orrod elé tolnak, hogy figyelj rá.
2019. júl. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!