Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet szemet gyógyitani...

Hogyan lehet szemet gyógyitani agykontrollal?

Figyelt kérdés
Nekem a jobb szemem kiskorom óta gyenge, a bal használódik és sokszor annyira legyengül, hogy ha nincs rajtam szemüveg, beáll az orromhoz, de ez szerintem csak a gyengesége miatt van. Meg az is, hogy rosszabbul látok vele. Agykonrollal valahogy lehet ezen javitani, ha minden igaz, de hogy? van valakinek tapasztalata? Nincs olyan, hogy nincs, mert tuti van rá mód, még ha hónapokba is telik a siker elérése.
2014. márc. 4. 23:34
 1/4 anonim ***** válasza:
hogyne, lassan már az AIDS vagy a rák gyógymódja is az agykontroll lesz
2014. márc. 5. 00:00
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
A remény hal meg utoljára, míg a racionalitás a sarokban kuporog kelletlenül.
2014. márc. 5. 00:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Gyógyítani nem is, de javítani biztosan lehet vele. Az agykontroll ugye egyfajta placebóhatás, szóval igazából a saját szervezetedet ösztönzöd a gyógyulásra.

Képzeld el lefekvés előtt, hogy tökéletesen látsz, és érezd át, hogy milyen érzés lenne, miket tudnál megnézni. Ettől nem fogsz majd tökéletesen látni soha, valószínűleg, de javulás indulhat el. És igen, hónapokig kell minden este, vagy mikor időd engedi, ezt elképzelni, mondogatni magadban, és majd elkezdődik a folyamat :)

Ha konkrétabb kérdésed van, írj nyugodtan :)

2014. márc. 5. 01:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Szemtorna. Arra van. Napi 5-10 perc elég ;)
2014. ápr. 15. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!