Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal növesztet e...

Agykontrollal növesztet e valaki fogat?

Figyelt kérdés

- régebben láttam egy szerv kolonnással kísérletező orvosról szóló dokumentum filmet.. aki úgy akar pl. fület elő állítani, hogy egy keretbe be teszi egy fülből származó mintákat és ős sejteket... és valahogy a sejtek felismerik és elkezdik felvenni az alakját ( az nem tudom mar , hogy milyen fázisba jár a kísérlet , de így lehetne fogakat is elő állítani )

ha a fenti lehetséges, akkor agykontrollal, miért ne lehetne elérni, azt hogy egy ős sejt el jusson a fog helyere és ott fejlődésnek induljon

szerintem, valahogy meditációval, ha visszalehetne emlékeztetni az agyat azokra a folyamatokra, amik fogcserekor zajlottak le akkor meg lehetne oldani az elménk erejével is, de meg jobb ha születésünk előtti folyamatokból lehetne ahogy tanulni akkor szinte bármilyen szervink szöveteit megtudnók gyógyítani

2014. márc. 3. 15:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
A fogat nem tudom, de 3-4 centivel volt rövidebb egy nőnek a lába, és megnövesztette a csontot, ma már teljesen egyformák a lábai (igaz, asszem több év volt neki, de legalább 1,5), úgyhogy miért ne lehetne fogat?
2014. márc. 3. 15:11
 2/12 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Tekints úgy a testedre, mint sűrű energiára, mivel az is. Csak egy sűrűn rezgő energiahalmazról van szó, amit az elme (gondolat) erejével kedved szerint manipulálhatsz, és megváltoztathatod a rezgését (alakját).
2014. márc. 3. 15:30
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Orvost! De gyorsan!
2014. márc. 3. 15:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Növesztettek már mindent, csak az a baj, hogy egyiket sem láttam előtte.
2014. márc. 3. 15:40
 5/12 anonim válasza:
46%
Én pl. a farkam méretét növeltem meg vele, jelenleg 20cm-nél tartok, de 13cm lenne eredetileg, még mindig növesztem 22nél állok meg.
2014. márc. 3. 15:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát hogyne! Meg pénzt, meg boldogságot! Mindenki hülye aki nem csinálja. Az én fogaim már kardfogak.
2014. márc. 3. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:

No most akkor agykontrollal vagy őssejtekkel???

Mert az nem mind1. Őssejtekkel meg van az elvi lehetősége.

Az agykontrolos verziót először bizonyítsd be!

2014. márc. 4. 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, kérdezd csak meg a módjáról a cápákat vagy az egereket. Ők profi módon művelik ezt a műfajt.
2014. márc. 5. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Én farkat növesztettem, így már nem csak a kutyám csóválja nekem, hanem én is neki.
2014. márc. 6. 15:29
 10/12 anonim válasza:
En novesztettem fogat. Es ez nem vicc! Tizen eves koromban ki kellett huzni az egyik tejfogamat mar nem emlekszem miert. De a retard orvos a maradando, egeszseges fogamat huzta ki a rossz helyett. Nagy botrany volt, azonnal elvittek egy profhoz, addig edesanyam nyala tartotta eletben a fogat. Majd visszaultettek, varrtak es azt mondtak 2 het mulva kontroll, h befogadjae a szervezetem. Ha nem akkor ki kell huzni. Minden este imadkoztam es arra gondoltam h rendbe kelljen h jojjon. Lasd, mar 23 eves vagyok es meg mindif megvan egeszsegesen a fogam! Mobilrol irtam szal bocs ha nem jo a hwlyesiras
2014. márc. 21. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!