Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal növesztet e...

Agykontrollal növesztet e valaki fogat?

Figyelt kérdés

- régebben láttam egy szerv kolonnással kísérletező orvosról szóló dokumentum filmet.. aki úgy akar pl. fület elő állítani, hogy egy keretbe be teszi egy fülből származó mintákat és ős sejteket... és valahogy a sejtek felismerik és elkezdik felvenni az alakját ( az nem tudom mar , hogy milyen fázisba jár a kísérlet , de így lehetne fogakat is elő állítani )

ha a fenti lehetséges, akkor agykontrollal, miért ne lehetne elérni, azt hogy egy ős sejt el jusson a fog helyere és ott fejlődésnek induljon

szerintem, valahogy meditációval, ha visszalehetne emlékeztetni az agyat azokra a folyamatokra, amik fogcserekor zajlottak le akkor meg lehetne oldani az elménk erejével is, de meg jobb ha születésünk előtti folyamatokból lehetne ahogy tanulni akkor szinte bármilyen szervink szöveteit megtudnók gyógyítani

2014. márc. 3. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kicsit paradoxon az írásmódod ahogyan az agyat akarod visszaemlékeztetni azokra a folyamatokra amikor fogak nőttek.

Ha az agykontroll témába vagyunk és ezotériába akkor itt már rég nem materializmusról van szó , igazából nem az agyad növeszt fogat minthogy nincs is az agyban semmiféle akaraterő ,ott csak vezetékek vannak meg sejtek meg atomok .

Az első válaszoló irányából kell itt megközelíteni a dolgokat , el kell választani a testünket a tudatunktól ,a valósága az hogy létezik valami tudat ami hozzákötődik az ember fejéhez ,a tudomány meg úgy dolgozik hogy analizál ,azt tudja mondani hogy mi a fejünkben lévő tudat vagyunk és slusz .

ű

De igazából ez a test minden atomja csak különféle atom a periódusos rendszerből .Ha belátjuk hogy az agy felépítéséből semmilyen tudományos megállapítás nem következik az én képzetre akkor egyáltalán nem irracionális logika hogy végig a tudat(alatti) volt ami felnövesztette az embert és fogat növesztett.

Vagyis ha a tudatod nem is de ha tréningel a tudattalanodat rá bírod programozni hogy neked kell még egy fog vagy egy harmadik kéz a seggedből kinőve akkor bármi lehetséges hisz a DNS ről sem tudjuk hogy miért működik csak azt látjuk hogy működik de az is csak atom és rezgés ,vagyis a gondolati programunkat kivetíthetjük rá atomi szinten és annak át kell íródnia .

Az hogy ezt tudatosan nem tudjuk csak úgy megcsinálni annak több oka is lehet ,elveszett ellopták a tudásunkat vagy csak nem használtuk és elkopott de nagyon egyszerű technika egyébként.

2014. szept. 4. 22:47
 12/12 A kérdező kommentje:

nem rég láttam egy olyan posztot az enimga facebook oldalán, hogy índiabán el egy 170 éves akinek harmadszorra i kinőtt a foga,

hosszas utána járás után találtam egy ősrégi anatómia könyvet Az_egesseges_emberitest_boncztudomanyana amibe leirja, hogy az embernek, bizony harmadjara is kinőhet a foga

2014. szept. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!