Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért beszélek álmomban?

Miért beszélek álmomban?

Figyelt kérdés
Újabban fordulbelő van amikor fél évben 1x van amikor többszörp. Felkelek, beszélek valamit legtöbbször elküldöm a párom melegebb éghajlatra vagy tanfolyamról motyogok vagy pl ma megkarmoltam a páromat alvás közben pedig csak szerintem meg akartam ölelni. Ezeket ő mondja el. A tanfolyam, amiről álmomban kérdeztem, az a munkaügyis szakács tanfolyam. Imádok főzni, jelenleg nincs munkám és szeretnèm, ha felvennének (jövőhéten derül ki). A gyümölcsös pedig, hogy tegnap lekvárt főztem és azt motyogtam, hogy kint maradt a gyümölcs. És a megkarmoltam meg az, hogy meg akartam ölelni csak hosszú a körmöm (növesztem, mert rágtam). Most 3. napja beszéltem álmomban, de csak pár percig. Olvastam a neten, hogy a napi tevékenységeket élem át v sok stressz ér. Itthon vagyok a gyerekkel és párommal is jó a kapcsolat szóval nem értem. Mély álomban is előfordul ilyen igazából tök jól el vagyok itthon bár tényleg a tanfolyam meg a munkakeresés miatt stresszeltem.
2019. júl. 14. 11:29
 1/7 anonim válasza:
Én akkor szoktam beszélni álmomban, ha valamin sokat agyalok, stresszelek, igzulok. Régen rendszeres volt, mert nen éreztem jól magam abban a házban ahol laktunk. Aztán most megint előjött másfél év után, mert új munkám van, nagy változás állt be az életemben. Én ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget. Párommal másnap szoktunk rajta nevetni, mikor elmeséli és enni. Egyszer megoldoldódik minden és nyugodtan alhatsz te is:(
2019. júl. 14. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor nem betegség?

Én a munkakeresésnek és a tanfolyam miatti aggodalmaimnak tudnám be. Aggaszt, hogy mi lesz szeptembertől (akkor bölcsődébe megy) bár ezekről nem szoktam beszélni, lehet, ez okozza. Bár furcsa, hogy pl tegnap is lekvárt főztem és álmomban gyümölcsről beszéltem.

2019. júl. 14. 11:53
 3/7 anonim válasza:

Nálam ez kiskorom óta fenn áll. Ha nagyon zavar téges később is, akkor keress fel pszichológust, hogy kiegyensúlyozottabbá válhass.

Én megtanultam magam helyre hozni a dolgokat a fejemben. Sokat stressz ér sajnos. (23 L vagyok)

2019. júl. 14. 12:01
 4/7 A kérdező kommentje:
És, hogyan? Leírod? Köszi.
2019. júl. 14. 12:02
 5/7 anonim válasza:
Elvileg olyankor is elofordulhat a beszeles ha az ember sokat angyal dolgokon és keveset pihen. Próbálj meg többet sportolni, mozogni és így kicsit többet kikapcsolódni.
2019. júl. 14. 12:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet tényleg keveset mozgok nem tudok mibe lefáradni.
2019. júl. 14. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert ébren nem mersz
2019. júl. 14. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!