Álmomban idegen nyelven beszélek. Mitől lehet?
Kb úgy 4 éve beszéltem utloljára álmomban, és most elgondolkodtatott..
Anno édesanyám azt mondta hogy hallotta mikor elment a szobám előtt hogy folyékonyan héberül beszélek (sosem hallottam még héber nyelvet sem). Mikor felébredtem, az utolsó szavakra emlékeztem így leforditottam és értelmes volt.. akkor még nem foglalkoztatott utána annyira, kisgyerek voltam 17/F
Elménk,egy hihetetlenül bonyolult kompjuter,mely rögzít felfogott,és fel nem fogott információkat magzatkorunktól.(Villamoson mellettünk beszélő kínaiak beszélgetését,szülők veszekedését,szerelmes szavait születésünk előtt,elvont tudományok előadásait,melyet gyermekkorban vagyunk kénytelenek hallgatni,stb.)
A számunkra értelmezhetetlen információk bennünk pihennek,s tudatalattink néha megszellőzteti azokat,s némelyek visszatérnek,amikor értelmet nyernek tapasztalataink útján.
Rendkívül izgalmas előző életekről fantáziálni,de magyarázza már el nekem valaki,hogy miért kell a csecsemőnek enni,járni,beszélni tanulni,ha előző életeiben tudóskként haltak meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!