Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti hogyan használjátok a...

Ti hogyan használjátok a vonzás törvényét?

Figyelt kérdés

Sziasztok csumi. Azt akarom kérdezni hogy ti akik használjátok a vonzás törvényét hogyan teszitek? Milyen gondolatokat gondoltok, miket csináltok, mit tesztek érte stb, tehát azt szeretném hogy leirjátok az egész folyamatot onnan hogy kigondoltok valamit amit be akartok vonzani odáig hogy megvalósul. Gondolatok, érzések stb... Kb 2 éve hallottam erről először azonban nem foglalkoztam vele, most azonban olyan szituba kerültem hogy ezt az egy megoldást látom, ugyanakkor még nehezen tudom magam rávenni mert a könyv ahogy irta a hogyan az Univerzum dolga, én meg eddig mindig mindent úgy oldottam meg hogy a hogyannal foglalkoztam. Msot viszont kb nincs ilyen lehetőség szóval szeretném segítségeteket kérni. :)

Több példát is írhattok

#titok #vonzás törvénye #vonzás hogyan #vonzástörvénye használat #vonzás titok #titok t9örvénye #népszerűség300like
2019. jún. 16. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

[link]

Vagyis inkább dokumentumfilm

jan. 13. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!