Szerintetek működik az agykontroll vagy a vonzás törvénye?
Sziasztok! Az a helyzet, hogy hétfőn szóbelizem, érettségi, de a magyar tetelekkel hadilábon állok. Olvastam, ha sokat gondolunk valamire, azt bevonzzuk. Akkor én most hogyan érhetném el azt, hogy Az Ady Endre című tételt huzzam ki? Ezt a tételt mintha valaki a fejembe verte volna, annyira jól tudom, de a többit hiába tanulom, elfelejtem.
Mindenki írta, hogy sokat gondolt rá, kiverte a rossz dolgokat a fejéből, és sikerült neki.
Szerintetek ez igaz? Működik ez valakinél?
@11:38
Nem is tudtam hogy a vonzás törvénye meg az agykontroll már Buddhista tanokat is plagizál. :D
Fogalmam sincs a Buddhista tanokról, én a saját tapasztalatim alapján beszélek.
Sosem követtem semmilyen tant vagy filozófiát.
Ha nem akarsz semmit, akkor mindened meg lesz, ez egy p*csa egyszerű filozofikus összefüggés az életben.
Ennek semmi köze nincs bármilyen vonzásos meg agykontrollos bugyuta hókuszpókuszhoz.
Dehogynem. Mivel minél jobban ellenállsz valaminek, annál több olyan helyzetet vonzasz be az életedbe, ami kiváltja belőled az ellenállást. Egészen addig, amíg fel nem adod az ellenállást, és meg nem adod magad annak, ami van. Tehát addig szenvedsz, amíg szenvedni akarsz, amíg szükséged van a szenvedésre. Amint feladod az ellenállás, vagy elengeded a vágyad, abban a pillanatban eltűnik a szenvedés, és ezután még az a helyzet is megváltozik, ami arra hivatott megtanítani, hogy magadnak okozol szenvedést. Minden szenvedés belülről fakad. Ezt kell felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!