Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért nem tud magán az Agykont...

Miért nem tud magán az Agykontroll atyja, Dr. Domján László, segíteni a Parkinson-kórjának meggyógyításában?

Figyelt kérdés
2019. jún. 15. 18:45
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
mert nem lesz tőle isten
2020. ápr. 4. 18:38
 22/24 anonim ***** válasza:

Az az oka szerintem, hogy maga az az agykontroll technika kicsit túlhájpolva került a köztudatba, nem úgy, mint egyszerű memória, tanulást segítő, koncentrációs képességet növelő motivációs tréning féle. Az hogy nincs köze az ezoterához az sem teljesen igaz, mert nem látható segítőkhöz kell folyamodni a gyógyításoknál, diagnózisoknál. Etikai problémák is felmerülhetnek, mások befolyásolása, azt mondjak rosszra nem lehet hasznalni, hat nem tudom. De ha mondjuk nrm hasznal artani sem tud az igaz.

Szóval régebben az internet tele volt hihetetlen gyógyulásokkal fogyások, rákos gyógyulások, fogkinövés, stb történetekkel az agykontrollal ami elsőosztályú marketingnak számított, vonzotta az újabb érdeklődőket ezutan persze, hogy mindenki megdöbben hogy az elmeprogramozas magyarorszagi atyja beteg.

Szerintem túl nagy az elvárás (vagy az ígéret) az agykontroll vagy más hasonló gyógyulásokat ígérő tematikák között.

2021. dec. 24. 12:34
 23/24 anonim ***** válasza:
Domján 1 hazug pszichopata Sarlatán!
jan. 12. 14:54
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem sajnálom ,ahogy azokat az agyhalottakat sem

akik ennek a majomnak a seggét nyalják!

jan. 25. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!