Domján László:Gyógyulj meg cimű könyve mellé kaptam még hanganyagot is, ezt, hogyan hallgassam?
Egy cd-n kaptam a hanganyagokat,mind-mind mást tartalmaz.Nyolc darab gyakorlatot.Ezt a nyolc gyakorlatot mind egy nap kell meghallgani? Vagy lehet egyenként?
Egyik nap az első gyakorlat a másik nap a másik?
Mert,hogy mindennap meghallgassam mind a nyolcat az úgy sok...időszüke miatt
Ha ennyire nem vagy tisztában az alapokkal, akkor a legjobb lenne ha tanfolyamra mennél, ha nem tudsz, akkor van kezdőknek agykontrollos csomag, vagy az alap Silva-féle könyv. Illetve youtube-on kezdd ezekkel a hanganyagokkal, naponta max. 3-szor meditálj, lehetőleg azonnal amikor felébredsz (ilyenkor könnyebben megy, mert közelebb vagy az alfa állapothoz), délben és este, közvetlen lefekvés előtt.
https://www.youtube.com/watch?v=VFg9md4DEsI
https://www.youtube.com/watch?v=UnL6rW08Vbs
Amiket kaptál speciális gyakorlatok, te válaszd ki a neked megfelelőt, amiket én linkeltem, az egyik az alapgyakorlat (keress még ilyeneket a neten), a másik egy szintén jól használható anyag szerintem a meditáció megtanulásához. Ja és ezeket nemcsak hallgatni kell, hanem te is aktívan kell, hogy közreműködj, azzal, hogy ellazítod magad.
Azért kaptad, hogy halgasd meg, sőt ALKALMAZD!!!! Az agyakontrol aktiv együttműködést kiván. Hogy hány leckét hallgatsz meg egyszerre, az nyilván a te képességeiden, eltökéltsgeden, intelligenciádon és hiteden mulik. Ha te biztos vagy benne, hogy könnyedén és magabiztosan tudsz a különböző tudatállapotokban mozogni, és könnyedén tudsz alfa-állapotba kerülno, és persze sok időd van, és zavartalan, csendes, békés környezetben vagy akkor annyi gyakorlatot halgatsz meg, amennyit csak akarsz.
Gyanitom azonan, hogy n álad ez nem igy van, ezét javaslom, hogy először végezz el egy tanfolyamot, majd sokat gyakolj, s amikor kellőképpen képzettnek érzed magad, akkor saját tempod szerint haladj a gyakorlatokkal. Inkább lassan, de biztosabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!