Miért nem tart már agykontroll tanfolyamot és ultra tanfolyamot sem Dr. Domján László?
Figyelt kérdés
Ebben az évben egyetlen tanfolyamot sem tartott.2015. szept. 3. 16:19
2/19 A kérdező kommentje:
Az Agykontroll Kft honlapja szerint az összes többi magyar oktató folyamatosan tartja a tanfolyamokat. Az továbbképző ultra szemináriumot azonban csak Dr. Domján László tartotta, de most már testvére Domján Andrea oktatja.
2015. szept. 3. 16:31
4/19 anonim válasza:
Esetleg megszólalt a lelkiismerete és ezentúl tisztességes munkából akar megélni, nem emberek átveréséből. Tudom, szép álom.
5/19 A kérdező kommentje:
Én végeztem tanfolyamot, igaz sok éve, és a bátyánál, de egyáltalán nem éreztem magam átverve. Pozitív tapasztaltaim vannak, nekem is, és minden ismerősömnek aki elvégezte a tanfolyamot. Pedig sok ismerösöm elvégezte és mindegyik pozitív tapasztalatokkal rendelkezik. Ha valaki megtanul ebbe a felpörgetett világba relaxálni, az csak hasznos dolog.
2015. szept. 3. 19:08
6/19 anonim válasza:
Eléggé túlképzett ember lehetsz, ha a pihenéshez is már tanfolyam kell...
7/19 A kérdező kommentje:
Szerintem neked fogalmad nincs erről az egészről, úgy hogy nyugodtan befejezhetjük ezt a párbeszédet.
2015. szept. 3. 20:04
8/19 anonim válasza:
Pontosan tudom mi az, ezért tartom nevetséges szemfényvesztésnek, a benne hívőket pedig hülyének.
9/19 Duenna válasza:
8-as!
Te vagy a hülye, mert halvány lila gőzöd nincs, miről van szó! És még azt a fáradtságot sem veszed, hogy tanulmányozd! akkor miről akarsz ítéletet mondani, ha fogalmad sincs a témáról? tehát ebben az esetben nemcsak hülye vagy, de ostoba is!
10/19 anonim válasza:
Nem tudod, mi az, sőt fingod sincs róla, ha azt histlzed, sima meditáció, meg hogy pihenésre kell használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!