Domján László tanfolyamán vettem részt tavaly és azt mondta, hogy egy férfi 6cm-rel megnövelte a pénisze hosszát illetve megvastagította. Na most én hiszek az agykontrollban de ez elég bizarrnak tűnik. Vélemény?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 21:26
1/23 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább poénból mondhatta, nem tartom valószínűnek, hogy ezt meg lehetne csinálni.
2/23 A kérdező kommentje:
Nem. Halal komolyan mondta. Lehetett a tanfolyamon kerdeseket feltenni anonym modon vagy nevvel es volt egy faszi aki megkerdezte. Es ezt frankon igy mondta hogy beszelt egy ferfival aki napi 3x30percig egy even at programozta hogy a penisze novekedjen es 6cm-t hosszitott.
2017. jan. 2. 21:51
3/23 anonim válasza:
Én nem hiszem el, mert ez egy adottság, olyan mintha valaki azt programozná, hogy legyen más színű a haja, vagy szeme.
4/23 anonim válasza:
jah máris, dokumentálta a növekedést ? tuti, hogy nem ugyh. hülyeség ... kóklerség az esgész ezotéria
5/23 anonim válasza:
Puding próbája az evés. Agykontrollé a a végrehajtás.
Szánj rá 1 évet és pontos választ fogsz kapni magadnak.
6/23 anonim válasza:
...és ha 1 év után nem látsz változást, még mindig ki lehet jelenteni, hogy nem hittél eléggé, nem jól alkalmaztad az agykontroll fortélyt, stb. stb. stb.
7/23 anonim válasza:
olvasgass témákat halálos betegségből gyógyult emberekről, itt nem fogsz igazságra lelni egykönnyen
8/23 anonim válasza:
ja és , wim hof, egy másik jó motiváció, nézz utána, aztán a meditáló szerzetesekről is vannak tudományos vizsgálati eredmények,
nézz ezeknek utána, akkor kitisztul nagyjából, hogyan működik, vagy ha annyira még sem érdekel, akkor maradhatsz szkeptikus is, mindenki így kezdi
9/23 A kérdező kommentje:
Hat igazabol en hiszek ezekben csak felmerult bennem az a kerdes hogy mivel a penisz merevedesehez ver kell ezert a korabbi verkeringes nem lesz elegendo ahhoz hogy mukodni tudjon. Na most ha en elkezdem programozni azt hogy megno a peniszem akkor nem csak azt kell programoznom hogy novekedjen, hanem a verboseget is illetve teljesen meg kell valtoztatni a keringest stbstb (hugycso hossza is valtozzon) ami annyira nem egyszeru mint szimplan megnoveszteni mar ha lehetseges.
2017. jan. 3. 01:39
10/23 anonim válasza:
"teljesen meg kell változtatni a keringést"
Nem, azt nem kell. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!