Domján László tanfolyamán vettem részt tavaly és azt mondta, hogy egy férfi 6cm-rel megnövelte a pénisze hosszát illetve megvastagította. Na most én hiszek az agykontrollban de ez elég bizarrnak tűnik. Vélemény?
Nem hiszem, hogy ilyet mondott volna komolyan (és úgy tudom, nem is tart már egy ideje tanfolyamot).
Az egyik könyvben van egy eset egy alacsony férfiról, aki növelni akart a magasságán. Megkérdezték, miért akar magasabb lenni, majd azt tanácsolták neki, a magasság helyett inkább ezekre a célokra koncentráljon gyakorlás közben (pl. jobban kedvelik a nők, társaságkedvelőbb és magabiztosabb ember stb.) A gondolkodásmódot könnyebb és gyorsabb megváltoztatni, mint a fizikai testedre hatni.
Az agykontroll egy pénzlehúzó átverés. A 90%-a bitosan bullshit az állításainak és magyar hatóságok szégyene, hogy ilyen pénzlehúzó átverést még lehet folytatni büntetés nélkül.
A péniszhosszabítás a legjobb esetben talán fél-1 cm-t ha változtat az eredetin, de ebben is megoszlanak a vélemények.
de ezek fizikai péniszhosszabító gyakorlatok /vagy eszközök miatt van.
A műtétivel lehet látványosabb eredméynt elérni, de az sem melékhatás mentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!