Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Konkrét kezdeményezés nélkül...

Konkrét kezdeményezés nélkül ellehet érni, hogy eszébe jussunk? Ejszakai üzenetküldésről írnátok? Vagy bármilyen tipp?

Figyelt kérdés
Szóval anélkül, hogy konkrétan keresném a személyt ez lehetséges?
2019. máj. 6. 12:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

2, 4, 6 és 8 voltam (hmm. érdekes sorrend)

Én sosem tanultam, és nem is hallottam erről, magam sem tudom hogyan jött ez, de működött.

2019. máj. 9. 15:29
 12/23 A kérdező kommentje:
Érdekes erről a sisak technikáról jóformán semmit nem találok a keresőben.
2019. máj. 9. 20:21
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Esettanulmányhoz használtuk, párosával dolgoztunk.

Lement az egyik alfába, a másik pedig mondott neki egy nevet - aki az ismerőse volt, én sose láttam - és megjelent nekem ebben a meditatív állapotban az illető. Amikor én először csináltam ilyet, akkor állítólag név alapján 95%-os pontossággal le tudtam írni az illetőt külsőleg. Úgy hogy a másik csak a nevét mondta ki.Egyszerűen mint egy álomban, megjelent előttem.

Aztán az volt a kérés, hogy képzeld el hogy a fejét sisakként a fejedre teszed, így szinte ahogy a hölgy írta fentebb, kb, Ő voltam én.Így az esetleges betegségeket tudtuk megállapítani.

És ekkor nagyon fura dolog történt, ugyanis füstöt láttam mindenhol, kb úgy mint amikor sütsz valamit és odaég, aztán alig tudod a füstöt kiűzni a lakásból. Mondtam h szeretném a sisak technikát most abbahagyni, tehát szimbolikusan visszahelyeztem a fejét a helyére.Mégegyszer, mindez vezetett alfa állapotban történt.

Amikor kijöttem a szintemről, mondta a velem szembe lévő nő, akivel csináltuk a gyakorlatot, hogy az ismerőse akit név alapján megjelenítettem magam előtt, nagyon erős dohányos évek óta.

Ezért láttam alfában a füstöt.

Félelmetes volt.

2019. máj. 10. 14:33
 14/23 anonim ***** válasza:
85%
Sisak technikát alkalmazva a tanfolyamon én konkrétan a vizsgált személlyé változtam. Sokkal magasabbnak éreztem magam,idősebb férfi, kockás flanel ingben, szerelő overàlban. És rém boldogtalan lettem. Úgy megijedtem, hogy gyorsan visszaraktam a fejét. Ez évekkel ezelőtt volt, már nem vagyok ilyen ijedős.🤣
2019. máj. 10. 20:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Ohh ez engem is érdekel.

Én is próbálkoztam, hogy üzenjek valakinek, de én is mindig magamat, vagy külsö szemlélökánt csináltam.

Hogyan tudnám magam teljesen az ö helyébe képzelni? :O

2019. máj. 15. 08:48
 16/23 anonim ***** válasza:
14/15 vagyok. Üzenet küldése esetén nem kell a másik helyébe képzelni magad, csak ha a vizsgált személy egészségi vagy mentális állapotáról szeretnél tájékozódni. Menj el egy agykontroll tanfolyamra, ott mindenre megtanítanak ezzel kapcsolatban.
2019. máj. 15. 09:46
 17/23 anonim ***** válasza:
És ha tudunk neki üzenetet küldeni vagy hogy gondoljon ránk ezzel a modszerrel, ezt milyen sűrűn célszerű megtenni? Csak egyszer elég, vagy napi egyszer míg nem keres?
2019. máj. 15. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Ha olvassa valaki, én kipróbáltam. Eddig is le tudtam már menni alfába, meg meditálni is szoktam, plusz a silva módszert is gyakorlom.

Probáltam egy illető szemével nézni a dolgokat, és hogy arra gondoljon hogy találkozzunk. Ezt szeretném ugye neki üzenni hogy keressen meg és találkozzon velem.

Nem tudom jól csinálom-e de a sisak módszert próbáltam, viszont nem éreztem ö mit érezhet, gondolhat.. igy is jó lehet?

2019. máj. 15. 16:32
 19/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem jó! Menj el tanfolyamra és tanuld meg!
2019. máj. 15. 17:25
 20/23 anonim ***** válasza:
Sajnos most nincs lehetőségem tanfolyamra menni. De fontos lenne hogy megkapja az illető az üzenetet. Így ha valaki ért hozzá leírhatná, mit lehet :)
2019. máj. 16. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!