Konkrét kezdeményezés nélkül ellehet érni, hogy eszébe jussunk? Ejszakai üzenetküldésről írnátok? Vagy bármilyen tipp?
Nekem már többször is sikerült, de nem kell ahhoz éjszaka.
Lefeküdtem a lakásban a számomra legkényelmesebb helyen, majd kiürítettem minden más gondolatot az agyamból.
Elképzeltem az eddigieket vele, de az ő szemszögéből, mintha az ő szemével látnám magam. Lepörgettem a legutóbbi együtt töltött időt, és rá egy-két napra rám is írt, hogy gondol rám és felmelegítené a káposztát.
hasonló módszerrel már korábban is sikerült bevonzanom így valakit. Mivel nem mert kezdeményezni, alkalmaztam a módszert, és még aznap feldobta a magas labdát.
Nem vagyok egyébként nagy ezotéria hívő, szóval én is meglepődtem, hogy mennyire működik.
mi lenne ha emberként csinálnád és nem agykntrol-mentális-asztrálisként.
az ember ember emberj!
#3. Nem, értem azokat akik nem hisznek az ezotériában, még is jönnek ide válaszolni folyton, hogy mekkora hülyeség.
Tök fölösleges és értelmetlen. Meg kell ezt hagyni azoknak, akik hisznek benne.
Ez olyan dolog, hogy én pl. felnőttként nem játszok semmilyen számítógépes játékkal, de odapofátlankodnék a fiatalok közé és bele ugatnék, hogy mi a francot kell erről annyit elmélkedni, olvassatok inkább könyveket.
Én is valamennyire szkeptikus vagyok, és első körben igyekszem a dolgokat reálisan kezelni, de hidd el, néha van az a helyzet, mikor az ember már annyira tehetetlen, hogy mindenhez nyúl. Pl. egy zuhanó repülőgépen egy ateista is elkezd imádkozni.
És mint már írtam, tényleg hihetetlen számomra is, de én négyszer próbáltam az előzőben leírtakat, és mind a négyszer működött. Szerinted véletlen?
A dolog lényege, hogy azt képzeltem el, hogy mit szeretnék, hogy Ő mit gondoljon. Az ő szemszögéből.
Ehhez nagyon le kell tisztulni agyban, nem lehet semmi zavaró tényező. Addig kell eljutni hogy azt érezd, mintha bele másztál volna a testébe.
Köszönöm a válaszokat!
Tudtok még bármi tanácsot adni erről? Mennyire kell ebbe az állapotba bele mélyülni? Elég csak a nyugodt környezet hozzá?
En rengetegszer képzelem el a dolgot amit szeretnék, de eddig mindig a saját szemszögemből tettem.
Akkor most fordítsd meg, és az ő szemszögéből képzeld el.
Valamint legyen konkrét elképzelésed, hogy miért juss eszébe és hogy mit tegyen. Felhívjon? Rád írjon? Kívánjon és ezt közölje?
Eszébe biztos eszébe jutsz így is, de ha azt akarod hogy tegyen is valamit, akkor azt közvetítsd.
Nagyon érdekes amit az utolsó válaszadó ír, ugyanis most értettem meg az egésznek a lényegét, és rájöttem hogy eddig roszsul csináltam!
Tehát ha azt akarom hogy egy konkrét fiú megkérje a kezem, akkor saját magamat kell látonom ahogy letérdepelek "magam előtt" de közben tudom, hogy én vagyok Kis Pista?
Remélem érthetően fogalmaztam :)
Köszönöm a választ én is.
Nemtudom mennyire tudnék ebbe a módszerbe belemélyedni, de mindenesetre próbálkozni fogok. Nem hiszem, hogy annyira könnyű. Mindig vagy külső szemlélőként képzelem el a dolgokat vagy saját szemszögből. A másik fél szemszögéből eddig még sosem, nehéz lehet rá állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!