Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Próbálta valaki az alváskontro...

Próbálta valaki az alváskontrollt álmatlanságra?

Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 18:53
 1/3 anonim válasza:
0%
nem javaslok belepiszkálni az ilyen dolgokba, könnyen alvásparalízis lehet a vége, az pedig olyan, amilyet senkinek nem kívánok. Szörnyű higgy nekem!
2018. okt. 31. 22:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, akkor Te nem végeztél agykontroll tanfolyamot és osztod itt az észt.Pont nem téged kérdeztelek. Már megkaptam a választ és semmi köze az alvásparalízishez. Abszolút veszélytelen az alváskontroll.
2018. okt. 31. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:

fogalma sincs az illetőnek arról, hogy miről beszél. szerintem a tudatos álmodásra gondol.

igen, párszor próbáltam az alváskontrollt, el lehet tőle aludni rendesen. probléma csak az, hogyha valamin nagyon stresszelek, akkor nem tudok ellazulni, nem tudok meditálni, stb. de ha nem stressz miatt nem tudsz aludni, akkor szerintem segít.

2018. nov. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!