A nagy stressz okozta álmatlanságra használna a Valeriana Teva nyugtató? További kérdések a kifejtős részben.
Az utóbbi időszakban sok stressz ér a munkahelyemen. Egyelőre nem tudom megszüntetni a stressz okát.
A stressz miatt álmatlanság lett úrrá rajtam, ami azt jelenti esetemben, hogy éjfélnél hamarabb nem tudok elaludni (nem ritka az, hogy kb. hajnal 1.00-kor alszom el). Viszont reggel 5.30 körül kelnem kell. Ez már kezd kimeríteni. Itt a mozgás sem segít,legalább is annak is több idő kellene, de addigra csak jobban kimerülnék.
Olvastam a Valeriana Teva gyógynövényes nyugtatóról.
Ma ezt szereztem be egy közeli patikában:
1.Ha még soha nem szedtem semmilyen altatót/nyugtatót, bevehetek a Valerianából 2 szemet alvás előtt? Annyit írnak a tájékoztatójában. Nem sok az kezdésnek, ha azelőtt semi ilyet nem szedtem? (Napközben nem akarok egyet sem, nekem csak a pihentető alváshoz volna rá szükségem).
2.Ha még soha nem szedtem semmilyen altatót/nyugtatót, akkor esetemben segítene most?
3. Nem akarom sokáig, tehát hetekig, hónapokig szedni.
Ezt lehet úgy hatásosan szedni, hogy akkor veszek be alvás előtt 2 szemet, amikor érzem, hogy nem menne az alvás éjszaka? Vagy rendszeresen kellene szedni?
4. Ha egy hétig naponta szedném, alvás előtt 2 szemet, annyi idő alatt ugye még nem szoknék rá? Utána simán abbahagyhatom, vagy hogyan kellene leállni vele?
Előre is köszi a válaszokat!
Köszi a választ.
Engem a Valeriana hatása érdekelne.Ez egy átmeneti állapot a stresszt illetően, és hidd el #1, hogy nem tudok mást tenni, csak kivárni...
De addig nem ártana aludni sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!